Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nějak moc hvězdiček na tom americkém nebi. :-) Já jich ale rozhodně tolik nedám, stejně by o rudé hvězdy neměli zájem. Není to sice až takový průser, vzhledem k tomu, že se jedná o klasickou vyvražďovačku. Místy však nastávají bohužel trochu úsměvné momenty, místo toho, abych se bál (pohled Creepera do autobusu, bezhlavý tanečník). Opět nelogické chování postav. Dospělí se kupodivu chovají hůř než děti. O něco slabší než první díl a dávám slabé 3*. No alespoň, že ten Creeper vypadá k světu. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička se vytáhla nadějně vybroušeným úvodem, jenže pak přišly logické díry a hlavně pohled na samotné monstrum, takže šlo všechno víceméně do háje. Ve dvojce dostal režisér Victor Salva (natočil o nějakých 14 let později i trojku) i náš bubák chuť na školní autobus plný spratkovitých basketbalistů a roztleskávaček. Pokud si chce divák pokračování užít, hned by měl zapomenout na jakékoliv otázky. Prostě vypnout mozek, sledovat poměrně nesympatické hrdiny a vychutnat si to málo slušné hororové zábavy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ray Wise s muškou japonského velrybáře obklopen mladistvými "herci", které snad doopravdy pomocí jednoduchého dětského rozpočítadla vybrali při univerzitním zápase v basketbalu a proti nim starý známý Creeper - strašák do zelí, pardon, kukuřice a fosilní Batman s raketovým startem v jednom. V duchu nevalné druhé poloviny jedničky pokračuje Salva nerušeně dál. Před třetím dílem si dejte, pane režisére, klidně pauzu 23 let. Plus mínus nějaký ten den. Budu tam na vás s harpunou čekat.. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hele, nechci škodit, ale prostě jsem se bavil. Krásná mimozemská jízda a dost věcí je podobných v seriálu Akta X. Já prostě proti létajícím mimozemšťanům nic nemám. Film jsem viděl, stejně jako jedničku, třikrát a ještě několikrát uvidím. Pěkná oddychovka. CITÁT - Jsou dva druhy lidí. Ti co přežijí a ti co budou sežráni........... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Jonathan Breck musel strávit v maskérně každý den okolo 3-5 hodin, než se na něj podařilo obléct kostým Creepera. (SidneyP)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)
  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama