Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nulový rozpočet, banda dokonale nevýrazných debutantů tuhých jako veka, "dialogy" tak blbé, až je vám z nich trapně za "scenáristu" a ručím vám za to, že postavy budete do jedné nenávidět a to tak, že opravdu hodně. Takže jen pár prvoplánovitých debilních lekaček a slušná kamera, která vás má zmást při sledování trajleru. Styďte se všichni, kdo jste tomuhle ultramegahypershitu non plus ultra dali něco jiného než odpad. Já bych mu nic jiného nedal, ani kdyby mi ohanbí pálili žhavým železem. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Victor Salva má talent. Vie slušne režírovať, pekne pohybovať kamerou, i v správnom momente použiť nejakú tu ľakačku. Na čo ale doplatil teraz, je stupídny scenár plný dementných dialógov a ešte dementnejších postáv. To, čo ma pri filmu držalo, je hlavný záporák Creeper. Vždy, keď sa coolovo zaksichtil do kamery, vyceril zuby, poupravil si klobúk, či roztiahol krídla - tieto momenty som len gurmánsky vychutnával. Creeper má proste štýl. Rád by som videl, ako by sa Salva popasoval s žánrovo príbuznou Nočnou morou, či Piatkom trinástym. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Školní autobus uvízlý na noční opuštěné silnici, zaplněný členy školního fotbalového mužstva, spolu s několika roztleskávačkami, trenéry a řidiči, kteří jsou postupně vyvražďováni a pojídáni pekelným monstrem s netopýřími křídly. Tak tomu říkám prvoligová zápletka. A její zpracování není určitě horší, než v prvním dílu z r.2001. Triky jsou stále ještě báječně oldschoolové, tj. nedigitální, a Wise s pojízdnou harpunou vnese do děje slušné oživení. Zdejší (pod)hodnocení opět příliš nechápu, ale jsem už zvyklý. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z výrazných zástupců špatných pokračování. Je vidět, jak dokáží peníze, popř. úspěch zamotat člověku hlavu. Victor Salva se stal obětí úspěšnosti prvního dílu a natočil slátaninu nejhlubšího zrna. Co oceňuji je výborná práce nakrknutého farmáře, který pochopil jak se má s hororovými zabijáky zacházet. To se v hororru, kde tradičně zabijáka praští po hlavě pohrabáčem a myslejí si že je všechno v pořádku velice příjemným oživením. Nicméně za tu omáčku na začátku, za tu omáčku uprostřed a za ty hektolitry omáčky na konci nemůžu dát vážně ani jednu jedinou hvězdičku. Koukat se půldruhé hodiny na bandu amerických, hormony nadopovaných teenagerů, kteří ze sebe solí neskutečná moudra a rádoby drsné hlášky, to bylo sakra utrpení. A když se k tomu přidá roztleskávačka/vědma, tak bylo vymalováno. Je pravda, že některé momenty byly velmi vtipné, ale vzhledem k tomu, že to nebyli tvůrci zamýšlené vtipy, tak se nedá svítit. Odpad jak vyšitej... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem se smíchy málem složil (to když postava řekla devětkrát během dvou minut "Dostaň nás od toho autobusu!", to druhé už si nepamatuji a to je 30 minut po projekci) a jednou skutečně k smrti vyděsil při pohledu na hodinky. Tajmená atmosféra první poloviny jedničky je PRYČ a zbyl jen ubohý salátový výzvratek v klobouku, který je tím méně děsivý, čím více vystrkuje zuby a létá upevněný na lanech. Postav je tolik, že než si stačíte zjistit, jak se jmenují, umřou, je vám naprosto lhostejný jejich osud a i ty potenciálně zajímavější se stávají obětí scénárstické demence. Moderní trendy vyvražďovaček prožily revoluci, kterou jsem tak docela nepostřehl, ale udála se, protože jinak si neumím vysvětlit, proč vznikají plochá žánrová znásilnění typu Halloween Resurrection či toto veledílko, o jehož kopii bych si neopřel ani kolo. Více přemýšlení, tužší atmosféra, méně postav a apoň náznak děje... copak je to TAK složité? ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)

Reklama

Reklama