Reklama

Reklama

Neznámí

  • Austrálie The Stranger (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt v utajení se snaží získat důvěru muže podezřelého z vraždy a přimět ho k přiznání. Sám si k němu ale vytvoří intenzivní důvěrný vztah. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo skutečně hodně divácky nevstřícný a měl jsem neskutečně neznámých během filmu, naštěstí v poslední třetině přece jen režisér pochopil, že filmy se točí pro diváky a přehodil vyhýbku na správný vyprávěcí směr. Ovšem jedno se Wrighotvi nechat, neskutečná atmosféra a hlavně tohle opravdu není pro tuctového netflixáče úplný ideál. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Protinožci točia trochu iné kriminálky, než na aké sme zvyknutí. Viď napríklad Top of the Lake alebo práve Neznámi. Pomalé tempo, zvláštne chovanie postáv a depresívna atmosféra, ktorá nie je dosiahnutá krvavými vraždami či naháňačkami nebezpečných zločincov. Dej by sa dal zhrnúť do jednoduchej vety, príbeh by vystačil na kraťas, ale nakoniec si film svoju stopáž obháji. Nie je to priamo "bomba", stojí to predovšetkým na výkonoch a Edgertona a Harrisa, ale aj vývoj ich netradičného vzťahu pôsobí menej priamočiaro, než by divák očakával. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie z Austrálie, kriminálka v štýle Texasské vražedné polia, svojim spôsobom trochu True detective so síce uťahanou ale naozaj hustou atmosférou. Nečakane sa to tu nehemží afroameričanmi, ale predsa len Austrália, samozrejme kostoly a náznak homosexuality sa objaví, lebo Netflix ale inak pohoda. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek, zvláštní, jiný.. Mě osobně dostala ta dusná atmosféra, nepředvídatelnost, no a samozřejmě herci - Joel Edgerton a Sean Harris - oba jedním slovem výborní.. Příběh poldy v utajení a vyšetřování zločinu má pomalé tempo, ale mně to vůbec nevadilo, v napětí jsem očekávala, co přinesou další minuty.. Drobné připomínky si nechám od cesty, nejsou podstatné.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

brutálně pomalé slowburn drama od protinožců, které nedá divákovi nic zadarmo a ani se to nesnaží předstírat. První polovina nedává moc smysl a má pocitově asi tak tři hodiny, nicméně pokud se přes tuhle dlouhou (až zdlouhavou) pasáž podaří prokousat, druhá polovina kdy se konečně dají věci dávat do pohybu a začne to celé dávat smysl je podstatně lepší. Kdo by ovšem čekal detektivku ve stylu třeba Zodiaca a dalších, ten bude dost zklamán a nejspíš to ještě během první třetiny vypne a nebo u toho minimálně usne...60% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama