Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (243)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Výtečný film plný krásných myšlenek s excelentními hereckými výkony Toma Cruise, Cuby Goodinga Jr. , Renée Zellweger a malým Jonathanem Lipnickym. Film, kde si ruku v ruce podává drama, romance či sport a skvělý hudební doprovod, který režisér Cameron Crowe opravdu vybrat umí. Scéna, kdy Tom Cruise jede v autě po opuštěné silnici poté, co se mu vše zhroutilo a přepíná na rádiu jednu stanici za druhou až narazí na píseň Toma Pettyho "Free Falling" a začne zpívat, je zapamětihodná. Takových momentů je ve filmu celá řada a proto asi mám tento film tak rád... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Koňo...v 90. rokoch sa tlačilo divákovi na city nejakou veselou formou (mám na mysli malého Roya)... V každom prípade, pre mňa totálne neznámy film a rozhodne výborné prekvapenie teraz na Vianoce. Absolútne som nevedel o čo v ňom ide a romantická linka ma nielenže zaskočila, ale sa mi tam i bohovsky lúbila! A Renée Zellweger má prinajmenšom rovnako príjemne mäkký hlas ako Liv Tyler. Uff... 75% ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Bohužial som sa k tomuto kúsku dostal len so (starým nekvalitným) dabingom, a strata originálnych emotívnych chvení v hlasoch nadpriemerne ubrala na prvom dojmu. Takto som dostal len priemerný film, ktorý si už asi znova nepustím. Škoda. Ps: Nebyť toho tipického chlapčeka z filmov 70-80tich rokov, bolo by to za 4 aj napriek strašnému dabingu... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, ktorý mixuje viac žánrov. Takmer každá postava tu má nejakú "vyhecovanú" scénu, no presvedčivo tieto kreácie podáva len Cuba Gooding Jr.. Cruise je pri svojich výlevoch viac smiešny, no v pokoji je pozerateľný. Renée je skvelá stále až na jeden jej výbuch, ktorý nezvládla. Inak príjemný filmík, trochu dráma, trochu komédia, prijateľná aj keď trochu klišovitá romantika... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tomík v x-té roli sebemilujícího yuppieho, lehce zahnědlý od rektálního alpinismu v pohořích svých klientů, hodně přehrává a uvrhuje svou postavu v trapnost. Kdo ho má zdokonalit tentokrát? Ano, vážení přátelé karamelu, je to bláhová samoživitelka Renée, která vše opět zakládá na pohledu myšky, kterou zrovna probudil pluh a musí se dívat na Colina Firtha v šíleném svetru. Do toho city ždímající brýlatý chlapeček, který by mohl být s Kevinem sám doma a uječený Cuba Gooding mladší. Ten si kromě Oscara zasloužil i nacpat do huby podhuštěný míč a zavolat k tréninku puntera.. Od Crowea jen krutě přeceňovaná šestáková romantika, ke všemu na fušersky podaném sportovním pozadí. Bossův sentimentální oplodňovák Secret Garden si zaslouží něco méně triviálního.. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Do úlohy Dorothy bola zvažovaná aj Winona Ryder. Pri prvých kamerových skúškach s Tomom Cruisom (Jerry Maguire) ale vyzerali ako "brat so sestrou". (bergCA)
  • Do hlavnej ženskej úlohy bola zvažovaná aj Anne Heche, ktorá rolu nezískala kvôli tomu, že na konkurze prehlásila, že nerozumie deju filmu, pretože podľa nej nebolo možné vytvoriť milostný príbeh medzi mužom a ženou, kde muž v skutočnosti nemiluje danú ženskú postavu. (Msscastillo)
  • Pro roli Dorothy Boyd se počítalo s Cameron Diaz, Courtney Love i Mirou Sorvino. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno