Reklama

Reklama

To LOVEる -とらぶる- - ダークネス

(série)
  • angličtina Darkness
Promo 2

Epizody(12)

Videa (3)

Promo 2

Recenze (4)

P.V 

všechny recenze uživatele

To Love-Ru je cim dal tim vice zajimavejsi, dej propracovanejsi (a take uchylnejsi :D ) i zabavnejsi. Jenom ten Rito je porad takovej nehoraznej asexualni hnup. Jeho pristup mi to anime cele kazi. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm - co série, tím vždy vylepší to, co bylo v předchozí nedotažené nebo nedomyšlené. Ano začíná to být více erotické, ale do hentaie to má ještě kus cesty (i když bych se nedivil, kdyby udělali i hentai adaptaci - přece jenom materiálu je tu více než dost, 18 žen je docela hodně velké číslo). Každopádně v téhle části se konečně začíná objevovat pozadí jednotlivých postav (proč se chovají tak jak se chovají a jejich minulost), takže si člověk může každou postavu lépe zařadit. Nemluvě o tom, že mě překvapilo, že se tu objevilo i pár celkem zajímavých životních mouder. Animace se rozhodně mnohem zlepšila, hudební stránka taky a konečně tu máme určité napětí, kdy člověk čeká co se stane (ať už v otázce toho, co Momo zpočátku navrhne Ritovi nebo co se týče pohnutek Mey). Především Momo se mi v téhle sérii líbila a ty její pletichy. ()

Reklama

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DOBŘE tady tohle už bere jiný steroidy bo takhle ještě víc zlepšit grafickou stránku a postavy to už normálně nemám slov. V tuto chvíli i dost velká změna u postav kdy už v hlavní roly není lala ale její no... přehnaně úchylná sestra Momo... a ještě k tomu Yami u které už jde fakt vidět pokrok který dokonce ukáže její minulost. Dál ale k věci do které asi tvurci šli fakt vážněji, seriál prakticky překračuje hranici Hentaie kde už to místy působí dost přehnaně třeba Mominy představivosti u ní si víc začínám říkat jaký měla sakra zkušenosti, o mnoho násobně víc odhalujících scén kde u některých se už radši koukám pryč bo už mi to v některých případech působí až moc za hranici. Ale jinak seriál působí víc zajímavě jak po grafické stránce, po postavách, tak i dějově. Za mě 99% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smysl proč to kazit takovou prasotinou mi prostě uniká. Srandy je sice pořád dost... ale soudnost kterých se tak nějak ještě drželi první a druhá série si nejspíš vzala dovolenou... Výsledkem je spíše hromada úchylných a velice opravdu velice hodně odhalujících situací. Tato Zatím poslední série tohoto velmi úspěšného anime. Mapuje vlastně vedlejší dobrodružství strasti a vztahové pasti jedné z vedlejších pro zatím asi né moc výrazných postav, tedy Luliny mladší sestry Nanny.... která též (už v tak nabouchané řadě nápadnic) velmi horlivě usiluje o Rittovo srdce, nebo alespoň pozornost... což opět povede k hromadě vtipných nedorozumění a absurdním situacím Samozřejmě jak už je u TLR zvykem nejen jejich, ale mnohé vedlejších jiných postav Takže originality a kvalit první série už se asi nejspíš nedočkáme: kterýho zasranýho uchýlnýho japonce boha napadlo udělat z toho prostě PLNOHODNOTNÝ HENTAY!!!!??? Jestli v té další sérii začnou ještě i mrdat... Mrdám na to i já!!!!. O_O ()

Reklama

Reklama