Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

DDT 

všechny recenze uživatele

Kupodivu o něco lepší než druhý díl, ve kterém bylo moc zbytečných postav. V trojce jsou vyhmátnuti jen ti, kteří se v předchozích dílech osvědčili jako nejzábavnější. Nejzajímavější mi ovšem přijde, že něco takového natočil Jesse Dylan, v "civilu" syn hudební legendy Boba Dylana. Tady padlo jablko hodně daleko od stromu... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Toto je nestřeštěnější díl, ve kterém se hraje pouze a jedině pouze na jedniou věc a to jsou vtipné, střeštěné a trapné scény, které opravdu stojí za to. Nostaligie zde moc nefunguje, příběh je jednoduchej a není podstatnej, to ale nevadí. Film vypňuje dost skvělých písní. Chyběl zde herec Oze. A mnozí další z předchozích dvou dílů. Nevadí ale. Jim a Stiffler se opět předvedly ve filmu, srandy bylo dost. Celkově hodnotím na 95% = ***** ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Série Prci, prci, prcičky je výjimkou z pravidla, že pokračování jsou vždy slabší. Tedy jen částečnou. První tři díly si drží dobrou úroveň, minimálně v rámci žánru; druhé a třetí pokračování sice jen recykluje jedničku, ale vždy to zabalí do nového kabátku, takže se to divákovi nepřejí. Od čtyřky dále je to však sešup až na úplné dno, ze kterého se zatím tvůrcům žádným pokračováním dostat nepodařilo (a doufám, že už těch pokusů zanechají, trápí tím akorát diváky i sebe)... Jak jsem již psal, ve trojce je vše při starém - roztržitý Jim, střelený Stifler, intelektuál Finch a ostatní - akorát ve svatebním hávu. A co je hlavní, baví... 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, jak to ohodnotit. Kdyz se podivate na ty nadherne filmy jako Shawshank, CIsta duse, Zelena mile nebo treba Forrest, tak vam tohle prijde jako nejvetsi osuta kinematografie a to nemluvim o horisch fekalnostech. Na druhou stranu clovek potrebuje vypnout, trosku se zasmat trapnostem a dalsim hlopym gegum. Jsem z toho dost na vazkach, ale pro teen je to urcite velka zabava. 3/10 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Pri uvedení do slovenských kín rozdávali k lístkom prezervatívy. (-soch-)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno