Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Asi se budu opakovat, ale i u třetího pokračování musím napsat, že jde o jednu z nejlepších komedií vůbec. Hned úvodní scéna naprosto luxusní a takhle to je až do konce. Ale nezapomenu jak Stifler žral to hovno, to jsem myslel, že se fakt pobleju. :-D Všechny tři díly si zaslouží 100% a určitě by si všechny tři zasloužili být v mé TOP 10, bohužel však není místo. :-/ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, jak to ohodnotit. Kdyz se podivate na ty nadherne filmy jako Shawshank, CIsta duse, Zelena mile nebo treba Forrest, tak vam tohle prijde jako nejvetsi osuta kinematografie a to nemluvim o horisch fekalnostech. Na druhou stranu clovek potrebuje vypnout, trosku se zasmat trapnostem a dalsim hlopym gegum. Jsem z toho dost na vazkach, ale pro teen je to urcite velka zabava. 3/10 ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se schyluje k Jimově svatbě s Michelle, nesmí chybět parta jeho kamarádů kolem. Velká událost si žádá velkou porci obhroublých gagů, větší počet odhalených slečen a jednoho ukrutně hláškujícího "Stifmajstra". Když se do celé záležitosti kolem svatby ještě přimíchá příjezd krásné blondýnky, po které není možné nešílet, je zaděláno na další dobrý díl. Oproti předchozím dílům o dost sprostší. Nápady stále ještě nedošly. Klady: parta setrvala v původním složení + přibyly další postavy, jako již zmíněná January Jones + Stifler hláškuje jako o život + spád a příval gagů + trapnost otočená v pozitivum + studna nápadů ješte stále nevyschla. Zápory: děj občas rozvrstvený do epizodních scének + Alyson Hannigan bych si nevzal. Mé hodnocení: 80% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Z cenzurované vojenské verze filmu byla vystřižena scéna, ve které se v gay baru líbá muž v námořnické uniformě s jiným mužem. (Cheeker)

Reklama

Reklama