Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

lioncel 

všechny recenze uživatele

.. dávám pouze *** a jsem přitom trochu smutný, je to velká škoda .. za ten geniální začátek s tím vymítáním ďábla si tento film zaslouží bezpochyby ***** .. ten je totiž naprostá /skvělá hrůzu nahánějící nádhera – jízda, která se jinde jen tak nevidí, podle mě to nemá chybu .. je tam však samozřejmě i pár dalších skvělých a opravdu dobrých momentů, ostatní je ale tentokrát o hodně slabší, to uznávám .. škoda některých vyložených trapností a nechutností, které občas po tom geniálním startu následovaly a celé dílo částečně znehodnotily a které tentokráte nerozchodil ani takový maniak a nadšenec jako jsem já ... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

První Scary Movie parodovalo Vřískot, to druhé hlavně Exorcistu a duchařinu odehrávající se ve strašidelném domě. Změna lokace, postav a zdroje inspirace sérii prospěla, protože se mohly použít vtipy z úplně jiného okruhu. Propad v kvalitě pak tolik nevadil. Anna Faris si zase zkušeně povodila úplně všechny, a milosrdná délka se postarala o to, že film skončil dřív, než začal doopravdy nudit. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Předtím, než za Alex (Tori Spelling) přijde duch, nemá ponožky. Ve chvíli, kdy je i s duchem na stropě, však už ponožky má. (chleba24)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama