Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla (doufám poslední) film z rodinky Scary Movie, ač se vlastně jedná o dvojku. Co si tak pamatuji, třeba trojka mi přijde vtipnější a lepší než tento díl, což se obvykle nestává. Dvojka moc vtipu nepobrala, jako parodie to jaksi není ono. Ano, najdeme pár dobrých a nápaditých scén, ale rozhodně se v tomto duchu nenese celý film. A není to ani inteligentní parodie, což je pro mě například Bláznivá střela. Jedinou výhodu má dvojka v tom, že není příliš dlouhá, a než se nadějete, skončí... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úvod parodujúci Vymítače ďábla vzbudzoval dojem, že tvorcovia presne vedia, ako zopakovať úspech jednotky. Bohužiaľ následne, spolu s Tori Spelling, pôvodná partička blbov rozjela nevydarenú sériu vtipov na nie moc vydarené filmy. Ústredný motív tvorí Zámek hrůzy, čo v porovnaní s Vřískotem je samozrejme úplne iný level potenciálu zaujímavosti. Jediné čo možno pochváliť (ak nerátam spomínaný skvelý úvod), tak je chromý sluha a jeho ruka šmátralka. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Neměla by být parodie sakra aspoň vtipná, když už jí chybí jakýkoliv děj? Nevím, možná je to jen má naivní představa. Takhle stálo za zmínku jen Woodsovo cameo s celkem hezkou jazykovou scénou, i když i tady podléhám dojmu, zda se mi nelíbilo jen kvůli tomu, že to byl právě James, kdo se v něm objevil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno