Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší než jednička, ale pořád ještě parádní parodie. Zdejší hodnocení tomu teda neodpovídá, ale holt jsem jednodušší povahy, případně se spokojím s málem, ale Wayansové prostě umí a dokonce skrz svoje filmy přivedli ke slávě Annu Faris a vlastně i sami sebe. Podávání večeře je samozřejmě to nejlepší. 80% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Neměla by být parodie sakra aspoň vtipná, když už jí chybí jakýkoliv děj? Nevím, možná je to jen má naivní představa. Takhle stálo za zmínku jen Woodsovo cameo s celkem hezkou jazykovou scénou, i když i tady podléhám dojmu, zda se mi nelíbilo jen kvůli tomu, že to byl právě James, kdo se v něm objevil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sem - tam sa objaví nejaký ten nápad, alebo náznak nápadu, inak ale tvorcovia dobre vedia, na akú cieľovú a intelektuálnu skupinu cielia. Ja som mimochodom púšťal film na strednej umeleckej škole na žiadosť študentov. Len mi potom úplne nejde do hlavy, kto uvidí Hanibala a zároveň aj Scary Movie 2, aby pochopil fór s hlavou. Tým určite nechcem povedať, že potom sa na tomto fóre niekto aj pobaví. Sériu našťastie prevzali schopnejší tvorcovia a dostala sa tak aspoň (na dve časti) na solídny priemer. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ptačí bobky na Dwightově (David Cross) hlavě v jednotlivých záběrech mizí a znovu se objevují. (dc125)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama