Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Následujúci film by mal byť povinnou výbavou ľudí s poruchami spánku. Po piatich minútach pozerania by okamžite zaspali. Film som dopozeral asi až na dvadsiaty krát a to vôbec nepreháňam. Odpad som nedal len kvôli tomu, lebo faktom ostáva, že film som dopozeral. Čo sa týka deja, tak si to môžete pustiť na začiatku, v strede či dokonca na konci a efekt bude stále ten istý. Absolútne zmätočné a odporné spracovanie na úrovni decka možno niekoho oslovia, ale mňa teda nie. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keby len bez hlavy a bez päty. Ešte aj bez rúk a bez nôh. __ Čo to malo sakra byť? Na horor príliš málo napätia, na akčný film príliš málo akcie .. a na komédiu? Domyslíte si dúfam aj sami. Lacné, nezáživné, NUDNÉ! __ Mini rola Jackieho Chana vyzdvihuje hodnotenie aspoň na tú jednu, samaritánsku hviezdičku. Ak sa vám naskytne príležitosť výberu medzi zhliadnutím a nezhliadnutím tohto filmu, dajte prednosť druhej možnosti - len priateľská rada. ()

Reklama

Spock 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tento film brát jinak než jako poloviční parodii, tak bych ho musel zřejmě odsoudit po pár minutách, ale díky některým povedeným vtípkům, se na to dá i dívat. Choreografie soubojů, pokud můžu použít tak velkorysé označení, není také nejhorší. Každopádně před puštěním rezignujte na „smysluplný“ děj. Váš intelekt může v klidu odpočívat. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chcete se zamilovat do jídla ? " ----- Upíři a jejich pronásledovatelé po hongkongsku. Hlavně se nesnažte ten pozoruhodný, mírně halucinogenní a zcela ujetý útvar někam zaškatulkovat - je to nemožné a tudíž zbytečné. Obsahuje bláznivé komediální scény s několika fenomenálními hláškami, napínavou, typicky hongkongskou akci s tradičně nápaditou choreografií, prvky temné fantasy s bombastickými, i když nedokonalými triky, romantickou linii s dojemnými momenty podbarvenými odpovídající hudbou - a především neobyčejně dravé upíry se značně přerostlými špičáky. Má svůj vlastní život a stvořil si svou vlastní mytologii, nezávislou na legendách ze staré dobré Evropy. Vystačí si sám se sebou a náramně si to užívá - takže vás vlastně k ničemu nepotřebuje. Můžete ho jenom sledovat - potají a z uctivé vzdálenosti ... a doufat, že vás nedostanou upíří tesáky ... ;-)) ... Je VELICE nesourodý a jeho úroveň je proměnlivá jako aprílové počasí, ale přinesl mně naprosto nečekaný exkluzivní zážitek a přitom mi jen tak - jak šel kolem - sebral kousek srdce ... a to se taky počítá … 3,5* ... a pro jednou se svět nezboří, když zvednu hodnocení na 4* ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Donnie Yen ? neznam - co si mi hovori ze ten chlap suvisi s kung fu, ale ako reziser vidim je to velka bieda. Ako spomina genetique, vizualna stranka je fajn, dokonca aj Cenovic Dzudyna sa tam objavil - no ale tym vypocet pozitivnych vlastnosti konci. Chudak Snajpr18, ten este nevidel skutocne kvalitne filmy, ked kadejakym debilinam dava tak vysoke hodnotenie . 0 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno