Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna Elliotová se kdysi nechala přesvědčit, aby si nebrala fešáka ze skromných poměrů. Po osmi letech na něj ale narazí znovu a pravá láska možná dostane druhou šanci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prostě to tak někdy bývá, že i když víte, že nebudete sledovat kdovíjak kvalitní film, a průběh vás v tom jen utvrzuje, tak stejně na jeho konci překvapivě zjistíte, že vás to ve výsledku vlastně i přesto vážně bavilo a upřímně jste si to celé užívali. No a právě něco takového se stalo mně u této kostýmní dobové romantiky, za níž stojí předloha Jane Austenové, což vypovídá také o ledačem, což ovšem nemyslím ve zlém. Každopádně, faktem je, že tyto filmy nejsou natáčené z žádného jiného důvodu, než oslovit a pobavit cílové dámské publikum a pomocí obsazení ústřední role i část toho pánského, což se zde díky Dakotě Johnson povedlo splnit maximálně, a tudíž zde tak hledat chyby například ve scénáři, v jednoduchosti zápletky, v postavách, či já nevím v čem ještě jiném, je jen čiré zoufalství půlpytlů, kteří se tu o to triviálně pokoušejí, ale jsou tu za to jen k smíchu. Tohle je totiž prostě hravá, nekomplikovaná, nenáročná, odlehčená, veselá podívaná, kde postavy nespoutaně křepčí a díky šikovnosti tvůrců to vůbec nebudí dojem trapnosti, či hlouposti, naopak, celé to je plné energie a života, samozřejmě s happyendem jako hrom, takže sorry, ale já zde v tomto případě na potřebu kvality v jakémkoliv ohledu prostě kašlu, Pýcha a přemlouvání je totiž úplně o jiných věcech a ty tu fungují naprosto spolehlivě. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Vydrzal som to sledovat presne 28 minut,bohuzial,potom bol aspon pre mna koniec,lebo minuty sa vliekli ako sopel z nosa,tie dialogy mi pripadali o nicom,ako keby som pocuval len bla bla bla bla bla,mozno,ak by hlavnu predstavitelku hral niekto iny,tak by som vydrzal aj dlhsie pozerat,ale Dakota Johnson je v mojom rebricku oblubenych hereciek niekde na spodnej hranici,takze nech sa nikto nehneva,ale pre mna je to prepadak...:-) ()

Reklama

Ponds 

všechny recenze uživatele

Jane Austen je klasika. Pýchu a předsudek s Keirou Knightley miluju. Ale tohle? Ne. Ale přiznávám, že jsem se těšila. Pominu, že hlavní hrdiny hrají, kdo ví proč, Američané. Stejně jako v Emmě. Britové mají dost svých herců, kterým by role sedly více. Ale proč ta diverzita? Henry Golding je sice okouzlující ve všem, kde hraje a jen kvůli němu dávám hvězdičku navíc, ale když už chci dělat adaptaci románu, tak se ho držím a neudělám z toho takový mix (viz Bridgertonovi)...O dobovém vyobrazení se raději ani nebudu rozepisovat. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Zábavnější, než jsem čekala :) Nebo takhle, ty postavy jsou velmi dobře zahrané, člověk se v tom sám najde. Dost mě překvapila Dakota, viděla jsem ji dřív akorát v 50 odstínech, a vůbec mi tam teda neseděla. Tahle role je naopak hravá, vtipná, vážná, nevážná, hraje, chvíli se zase šklebí na kameru… přijde mi, že jí to mnohem víc sedlo, asi i ten celkově uvolněnější charakter té role dělá své. A Henry Golding… to je prostě krasavec <3 Na tohle se s klidem podívám znovu nespočetněkrát. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Now, we're worse than exes. We're friends. Jane Austen nejde občůrat, takže Persuasion ve vytyčených mantinelech občas působí jako slon v porcelánu. Jenže, Dakotu Johnson mám rád a bavilo mě, když na mě mluvila, mrkala nebo koulela očima. Něco na tomhle po-fleabagování Austenové je. Příjemné rozptýlení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno