Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna Elliotová se kdysi nechala přesvědčit, aby si nebrala fešáka ze skromných poměrů. Po osmi letech na něj ale narazí znovu a pravá láska možná dostane druhou šanci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

4* dávám hlavně z důvodu toho prostředí, těch kostýmů, té barevnosti a celkového dojmu... Jinak je to předvídatelný film, kde mě neskutečně po celou dobu štvalo, že si nedokážou prostě říct, co k sobě cítí a ta hrdost a pýcha byla až, jak by řekl pes po kastraci "kulervoucí". Jinak je to hepáč jako prase, kde i slzu uroníte a pokud stárnete, tak si můžete říct, že už jste vážně staří a patetičtí :D ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zde je vše špatně, od castingu ( Dakota je hezká a  dobře hraje, ale pro roli Anny zcela nevhodná, kapitán, je neupravený, trudomyslně vyhlížející ňouma, bez špetky šarmu, to, že hrají bělohcy černoši, už raději ani nebudu kmentovat - rasové peklo). Dialogy upravili do příšerné podoby, mluvení do kamery je zcela nepatřičné a vůbec celá atmosféra je totálně mimo. Jane Austen vstala z hrobu a bude tvůrce strašit. Takové prznění klasické literatury by mělo býti trestné. Jednu hvězdu za Anina otce, ten se povedl, stejně jako okázalý nezájem nejstarší sestry o svoje děti. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dakota Johnson je možná pro mužské publikum přitažlivá, ovšem skvělá herečka to rozhodně není. Strohá, jako by bez zájmu odříkává dialogy, které občas obohatí i nějakým dramatickým výrazem. Její kolegové jí to ovšem nijak neusnadňovali, průměrní byli všichni. Kostýmy k sobě neladily a v určitých místech úplně chyběla nějaká podkreslující hudba, takže dialogy odříkávané do absolutního ticha působí dost amatérsky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jane Austen by sa nestačila čudovať. V jej románe sa odrazu objavila podivná šľachtičná - nejaká lady z Konga. Riadne im to zadrbáva. Totálny súhlas s komentárom eileen. Je jedno, kto ako vyzerá, akú má farbu pleti, ale keď to tam nepatrí, tak to tam nepatrí. Okrem celkovo trápnej formy, kde Dakota (aj keď jej to veľmi pristane) v kuse čumí do kamery a rozpráva sa s ňou, je celkovo tá negroizácia klasických diel pošpinením literatúry i histórie a vyrába z novej generácie tupých tĺkov. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Now, we're worse than exes. We're friends. Jane Austen nejde občůrat, takže Persuasion ve vytyčených mantinelech občas působí jako slon v porcelánu. Jenže, Dakotu Johnson mám rád a bavilo mě, když na mě mluvila, mrkala nebo koulela očima. Něco na tomhle po-fleabagování Austenové je. Příjemné rozptýlení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno