Reklama

Reklama

Král Tulsy - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, (2022–2023), 5 h 49 min (Minutáž: 36–43 min)

Epizody(9)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (44)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tolik stupidních nerealistických nesmyslností nakupených skoro v každém díle, hlavně v druhé polovině 1. řady, se jen tak nevidí. Skoro jako by to psal desetiletý kluk, který má o mnohém naivní představy. Nicméně Sly je zde opět ohromně charizmatický a celé to táhne. Zezačátku mě to bavilo a dobře se na to koukalo. Ale pak se začaly hromadit ty stupidnosti, jedna WTF situace za druhou a hlavně přišel příšerně trapný "záporák" bez kapky charismatu, přehrávající a směšný vůdce motorkářského gangu, takový holohlavý prďola s brejličkami - kolosální castingový přešlap. Ale díky Slyovi jsem dodíval do konce a i ostatní vedlejší postavy jsou mi celkem sympatické. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Sympatická oldschool gangsterka, která je stále cool - asi jako váš děda, co v 85 sice zobe GS Condro, přemílá si v seschlé puse zuby a stěžuje si na bolavá kolena, ale pořád umí stáhnout králíka, naštípat metrák dříví a vyžahnout 8 slivoviček a odejít po svých. Sly je už taky taková trochu seschlá švestka s přemírou botoxu a make-up na něj hází, zdá se, uhelnicí, ale přesto na to pořád má. Protože je to prostě Sly, a když bude chtít, tak sejme šípem i vrtulník. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že herecky jde o jednu z nejlepších rolí Slye v jeho kariéře. Se šedinama tenhle akční veterán přibral i na charismatu a v mnoha scénách jsem měl dojem, že má De Nira nakoukanýho od A po Z. Seroš, tedy prvné serie mě bavila i když trošičku méně mixovat žánry by znamenalo více přidat na zážitku. Pozor nejde ani tak o humor, ten mě tam přijde jako decentně okořeněný steak, ale trošičku ty vztahy nám tam zasahovaly více než je zdrávo a gangsterský příběh zbytečně moc zjemňovali. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria - 85%. Neuveriteľne ako táto rola mafiánskeho bosa Slyovi zapasovala. Radosť sledovať. Príbeh ušiel, vedľajšie postavy v pohode, klasický Slyov humor a akcia tu taktiež nechýba a aj keď ma seriál deväť dielov, nenudí, pretože žiadny diel nie je zbytočne dlhý a majú len okolo pol hodinky. Spokojnosť, teším sa na druhu sériu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úplně ze všeho nejdřív musím napsat, že stárnoucí Sylvester Stallone je neskutečný bourák, na ty roky vypadá fantasticky a má pořád to ohromné chlapácké charisma, nechala jsem se tím jeho gangsterem unést a vtáhnout do příběhu v Tulse, kde začíná znova od začátku, tzv. od píky.. Za mě skvělá série, nechybí nadhled, humor, napětí, akce, všechno pěkně vyváženě namíchané, herci příjemní a sympatičtí, spousta mně neznámých tváří potěšila a zpestřila můj filmový svět, těším se na pokračování.. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama