Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Last Seen Alive" je síce béčkový akčňák, ale zase som sa aspoň pri jeho sledovaní nenudil. Určité veci sú nám jasné okamžite, niektoré sa dozvieme trošku neskôr a asi by to nebolo ono, keby sme tu nemali Geralda Butlera, ktorý sa rozhodne svoju manželku nájsť na vlastnú päsť a najlepšie formou, ktorá nie je úplne legálna, ale zase je účinná. Najväčšie plus je tu pre mňa skutočnosť, že som sa pri sledovaní filmu nenudil. A aspoň sa snaží miestami búrať niektoré klišé, ktoré sú v týchto filmoch obsiahnuté. Nepôjde všetko hladko, veci naberú miestami trošku nepríjemný spád a najmä máme tu ešte aj možnosť, že finále nebude úplne také krásne ako by sme si mohli priať. Nie je dokopy ale asi moc, čo by sa k tomu dalo povedať. Popravde dočkáte sa presne toho, čo od filmu budete čakať. Mne to na oddychový večer stačilo. A držalo ma to v napätí. Takže na jedno videnie nemôžem neodporúčať. Ale určite nepôjde o film, ku ktorému sa budete vracať. Hodnotenie: B- ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tohto filmu je fakt, že som videl Breakdown, a tak sa chtiac-nechtiac, nevyhnem porovnávaniu. Zvráskavený a upotený Gerard, ktorý hľadá svoju odcudzenú manželku to síce ešte stále dokáže uhrať k divákovej spokojnosti, ale to je asi jediné pozitívum. Reprízu si nedám, radšej si pozriem originál s Kurtom Russellom. Za mňa teda zbytočný remake. 40 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ten reálnej čas, v kterým se film odehrál, byl jedině k užitku. Neskutečně to krom pár minutek odsýpá. Butler je navíc sympaťák, takže to, aby se zase setkal se ženou bude vaše největší přání. A při sledování tohodle rhrilleru sem se vzpoměl na film J. Mostowa Únos, kterej byl v něčem podobnej, byl ale lepší. I přes to uděluji Goodmanovi pochvalu. 60%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)
  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama