Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Medvěda exceluje ve všem, co se vyzdvihovalo v předchozích dvou. Dlouho jsem nezažil seriál, který by ve mě vyvolal celou škálu emocí během desetiminutové scény o přípravě random jídla. Medvěd je pečlivý ve všech bodech. Ví přesně kdy střihnout, kdy pustit hudbu, kdy povolit a kdy přitáhnout. Charaktery jsou zde takové, jaké si je pamatujeme z řad minulých a ať už hádka Carmyho a Ritchieho nebo rozhovor Carmyho a Marcuse o odkazů na vás dokáží zapůsobit stejným dojmem. Třetí série sice působí jako výplň a příprava před tou následující (zvláštní, že ve stejné době vyšly dva seriály s podobným problémem), to ale nic nemění na tom že si vás opět získá svým vlastním originálním a nikde neopakovatelným kouzlem. Highlighty série jsou určitě Ubrousky. Epizoda, která je po nich pojmenována je excelentní, ale samotné ubrousky hrají v této sérii až zvláštně velkou roli. Poslední epizoda je pak ukázkou toho, že i přes všechny ty chaotické a stresující chvíle, které naše postavy prožívají v každodenním životě, se dokáží bavit a vypnout a být chvíli lidmi... nebo ne? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii nelze mít nízká očekávání. Jenže Medvěd je ani z poloviny nenaplnil tak, jak by si divák představoval. Ano, opět je to extrémně excentrické a pomalu jste přesvědčeni, že šílenci jsou tu všichni. Jenže už prvním dílem to tady lehce sebeonanuje nad skvostnou filmařinou bez děje. Hezké, ale k ničemu. Příběhově se to tady taky moc neposune, nicméně šestej díl byl ze všech nejlepší a nejemotivnější. Závěr pak tradičně nalákal na další sérii, byť to bylo o jedné konkrétní scéně. Já jsem ale i tak osobně zvědavej, co se teď bude dít dál. ()

Reklama

Chewy 

všechny recenze uživatele

Zvolnilo se tempo vyprávění a třetí část působí jako dojezd té předchozí. Na škodu to není, ale více otázek se položí než zodpoví, k tomu se děj tolik neposune. Postavy přešlapují na místě, snaží se čelit svým problémům bez posunu, to se daří znázorňovat na výbornou. Je pointou, aby byl divák stržen stavy postav. Především v prvních dílech se děje to, proč je Medvěd tak skvělej. Obavám se, že třetí část bude pro většinu zklamáním, nebojí se celou řadu jet ve stejném duchu, sklouzává se tu lehce k artu, a najdou se i tací, kteří s mávnutím ruky prohlásí, že je to depka bez děje. Ti, kteří mají potřebu části mezi sebou porovnávat budou na zážitku tratit nejvíc, protože druhá část byla v mnoha ohledech intenzivnější. Přesto se jedná o pokračování v krasojízdě, s očekáváním budu vyhlížet část čtvrtou. V tuhle chvíli jeden z nejzajímavějších seriálu, třetí část 8/10, 4*. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada působí spíše jako dodatek k té druhé, něco jako 2.5. Posun v příběhu se zde spíše nekonal a celé to působilo trochu chladnějším dojmem (jako by Carmy stále zůstal v mrazáku), avšak opět se na to moc dobře koukalo a poslouchalo. I tak jsme se ale dočkali několika skvělých epizod jako Doors či Napkins. Jen pro příště by to chtělo víc šlápnout na plyn. Hands please! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, dějově tu není příliš velký posun, laťka z minule je extra vysoká, ale vzhledem k natáčení současně s další řadou toto beru spíše za část 1/2. Nechybí další rozbor psychologie postav, ani pár ukázkově intenzivních míst, pětihvězdičková E06 s Mikem je velmi dojemná, přičemž filmařsky vše i nadále perfektní. Opět potěší pár hvězdných cameí a vyzdvihnul bych fakt, jak i sebemenší role dokáže být rázem velmi klíčová (Joel McHale a jeho asshole chef). 80% ()

Reklama

Reklama