Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT JE DRSNÝ MÍSTO A JÁ NEJSEM O NIC LEPŠÍ. ALE MUSÍME SE SNAŽIT HO ZLEPŠIT“…  Postupně rozjíždějící se celkem zapeklitej policejní příběh. I když většinu času sledujeme zmrdy, co pašujou drogy… Béčko z toho lepšího soudku. Ocenil bych víc akce, na druhou stranu je to slušně promyšlený.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.)  U nás za zradu platí celá rodina. 2.) Chcu vidět film, kterej je věnován Belmondově památce..  ///  Thx za titule „Vít Bezdíček a Tereza Němcová“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tuna testosteronu, ultimátní záporáci, kterým tu zlobu v očích fakt věříte, plastičtí policejní "hrdinové", hezký buchty na obou stranách barikády, a k tomu ještě kotel střílení, desítky mrtvejch, a dokonce i na doják dojde. Já nevim, ale ten film má snad všecko, co dneska může úspěšný krimi thriller potřebovat k tomu, aby se na něj za pár let nezapomnělo. Velká spokojenost. [Amazon Prime] ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Bohužel, zase jenom tři. Už je to taková obehraná písnička. Drsný krimi, ve kterým chybí to něco navíc, co vás chytne , a nepustí. To, že někdo někoho střelí do hlavy, nebo ho mučí a uřízne mu ucho ještě dobrej film neudělá. Prostě já chci s hrdinama příběh prožívat, bejt napnutej, a držet jim palce. Klidně to nemusí bejt áčkový, hlavně když tam ten hlavní sympa´ták je. Takhle je to jen lepší průměr. 60%. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Marchal snad nikdy nešlápne vedle! On totiž díky své zkušenosti u policejních jednotek ví, jak to celé pod pokličkou funguje. No a kvůli tomu jeho filmy mají nezaměnitelný rukopis a šmrnc. Tentokrát nás diváky při sledování Předávkování přesunul i do španělského prostředí. Overdose sází na velice kontrastující charaktery (hlavního padoucha perfektně ztvárnil Alberto Amann, jehož můžete znát coby Pacho Herreru z Narcos) a naturalistické vyznění (to mají Francouzi v malíku). Dojde na drsné scény, sex a kvalitní přestřelky (zejména ta v autě snese nejpřísnější měřítka). Jinak příběhově film nemá čím překvapit, nenabízí moc zvratů. Na druhou stranu, tempo je víc než slušné a na konci se všechny linky uzavřou, za což palec nahoru. Jo, detektivky ze země galského kohouta můžu. Za mě dávám poctivých 7,5/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní francouzská kriminálka spojuje operaci proti pašování drog s případem dvojnásobné brutální vraždy. Zkušení profíci z odlišných oddělení si neházejí klacky (a příliš ani city) pod nohy a příkladně spolupracují, aby brutální gangstery dostali za mříže – o to víc však v komplikovaném, přísně procedurálním vyšetřování udeří do očí jejich občasné lapsy či příhodné náhody v ne/čekaných zvratech. Když byly karty rozdány a říkal jsem si, že se jede do finále, sotva se film přehoupl za půlku – závěrečná třetina tudíž spíše dořešovala a tolik netáhla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama