Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy jsou v poslední době celkem průser, ale Cameron Crowe má něco do sebe pořád - většinou - a očividně toho měl do sebe dost i na začátku kariéry. Krásný film, který se nutně nesnaží o sentiment za každou cenu, ale je zábavný a má skvělé herecké výkony, kdy dnes byste neřekli, že John Cusack byl něčeho podobného schopný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pred Beverly hillsovský teenagerský romantický film. A omnoho viac zo života. A omnoho viac romantický, ako hocičo v seriáli a ľubovoľná romantická komédia. Say anything je silný v tom, že chovanie hlavných postáv je veľmi úprimné, odzbrojujúce a uveriteľné. Proste prvá skutočná láska dvoch sympatických a inteligentných mladých ľudí. Ak dojde na krutú realitu, Crowe neuhýba, hlavné postavy sa so situáciami musia vysporiadať (otcove podvody). Crowe v tomto filme definoval svoj pohodový štýl a tradičný pesničkový doprovod. ()

Reklama

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracované, žádná laciná romantika. Zvláštní je, jak někteří rodiče si myslí, že potenciální partneři jejich dětí, nejsou pro jejich děti dost dobří, ale kolikrát sami nejsou bůhvíco, často horší lidi. Pokud je k dispozici jeden rodič je to celé na druhou. Otec vysvětluje dceři, jak její vztah bude pokračovat. : Ty se zapojíš do mezinárodního výzkumu a on bude mlátit někde do pytle. Byla to zvláštní romantika, takže jednu dobrou na závěr : Dala mi pero, já jí dal srdce a ona pero. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Crowea rád nemám, Cusacka nesnáším... ale sakra, tady jim to šlape jedna báseň. Romantické až na dřeň, otcovskou linií osvěžující jako "jedenáctka" v parném létě, a s jedním z nejsympatičtějších párů, jaký kdy celuloid viděl. Budete jim fandit, budete brečet a možná si koupíte i boombox a budete hrát té své 80s pecky pod oknem. Totální srdcovka... 9/10 ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Aj keď mladý Cusack v baloňáku bol výborný a niektoré scény luxusné, vadili mi režijné strihy, ktoré vo väčšine prípadov prišli z čista jasna a trochu ma zaskočili. Film mi potom pripadal trochu nesúvislí. Netvrdím, že to nie je otázka vkusu a možno nálady a nabudúce už to tak možno prežívať nebudem. Lepšie tri. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • Bebe Neuwirth v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama