Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějakej teen film na úrovni?? Ale kdéže...tentokrát jde o další otřepané klišé. Začátek naběhne na režim ,,průměrný nezajímavý film" a tam se drží až do konce. Poněkud umělé a marná snaha udělat dobrý film. Zápletka je více než mizerná a každá postava má už od začátku nalajnované jaká bude. Někdo je zloduch a zloduchem zustane navždy, někdo je zlý otec, matka co chce pro dcerunku to njejlešpí a velmi kreativní tetička. A tak to je až do konce filmu. Poněkud nudnou a průměrnou podívánou zachrání koncert Three days grace a jejich hudba. Jinak je všechno zabaleno do obalu jménem kýč a nuda. Výkony Hilary Duff, která si zahrála hlavní roli jsou poněkud nejisté a trapné. Ale ano, ona nemůže za to, že ji navrhli tuto roli. ()

Reklama

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas tak špatný to přece nebylo ...pokud si zvyknete na styl amerických slaďáren pro teenagery, ani vám to už nepřijde, protože zjistíte že je všechno na jedno brdo, nicméně jsou daleko horší případy než tento film, ano klišé a sentimentu je tu spousta, scény které sme viděli už stokrát v různých podobách, ale nic jiného se přece ani čekat nedalo.. já jsem od toho žádný extra zážitek nečekal, a proto jsem ani nemohl být zklamán, jenom jsem se prostě - bavil, a o to přece jde... ()

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Hilary Duff byla odmalička snad má nejoblíbenější herečka. A tohle byl pár let můj nejoblíbenější film. Miluji zpěv, a proto jsem se do Hilary alias Terri Fletcherové dokázala opravdu vžít. Snímek, který dokáže opravdu rozplakat, a kdykoli ho vidiím, opravdu ty slzy jsou:) Dávám 4 hvězdy za film a za Hilary a další hvězdu za krásného Olivera Jamese:) Tenhle film zkrátka u mě bude na prvních příčkách. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně nahozený příběh, od kterého jsem vzhledem ke všem indiciím nečekal nic velkého ani novátorského, přesto však až příliš rychle sklouzl do notně ošoupaných dějových prefabrikátů, které nedokázaly nabídnout žádný opravdu zajímavý moment. Ujde jako jednohubka na večer, od kterého nic nečekáte, v paměti však nejspíš neuvízne. Nemá totiž nic, čím by se uchytil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)

Reklama

Reklama