Reklama

Reklama

Silver Hawk: Maska spravedlnosti

  • Česko Silver Hawk: Matka spravedlnosti (více)

Obsahy(1)

Akční královna Michelle Yeoh, představitelka úspěšné podnikatelky Lulu Wong, se v noci mění na latexovou superhrdinku Silver Hawk. Její úhlavní nepřítel, megaloman Wolfe, chce únosem geniálního profesora, získat nadvládu nad světem. Když se však utká s Lulu v souboji, je zaskočen jejím dokonalým zvládnutím všech bojových technik. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Něco takového se hodnotí opravdu špatně. Nejen, že se poctivě střídají zábavné scény s nudnými, ale stejně tak létá nahoru a dolů kvalita snad všeho... herců, hudby, scénáře, vtipů, soubojů atd atd. Takže je to něco mezi Strážci vesmíru a Minority report. Něčemu je věnováno spousty peněz a jinde se zase přehnaně šetří. Osobně bych si daleko víc vyhrál s maskou Jestřábí ženy, protože s ní namísto sexy bojovnice vypadá jako Jean Luc Picard. Nakonec jsem se díky té naivitě a několika originálním nápadům více bavil, než nudil, takže vzpomínat budu spíše v dobrém, ač takový film rozhodně není. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tolik špatných hodnocení a proč vlastně? Jde o normální oddechovku akční, kterou natočil Jingle Ma (Tokyo Raiders, Seoul Raiders, Fly To Me Polaris, Mulan), takže myslím, že je jasné co od toho čekat. Zábavu, srandu, guilty pleasure, hlavně díky Michelle Yeoh to funguje v bojové části že. Michelle si zjevně chtěla po letech dokázat, že nereziví a pořád zvládne kaskadérské kousky, zároveň tímhle snímkem udělala reklamu motorkám BMW, no a taky pandám, komu se nelíbí pandy je u mě zločinec:) Ta úvodní scéna je fakt dokonalá, roztomilá a zábavná. Dále přibývají klišé jaká se dají čekat, ale přece jen choreografie soubojů je více, než dobrá, slušné dialogy i situační humor jsou v pohodě, takže nevím proč tomu nedat tři hvězdy. Je to taková variace na superhrdinské příběhy, Michelle je tu hrdina alá Batman částečně. Potká po letech svého kámoše z dětství jménem Man (hraje Richie Ren - Breaking News, Election), který se jí marně bude snažit dostat. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Typická hongkongská komercia - praštená, ujetá, technicky predimenzovaná, neoriginálna, ktorá sa ani trochu neberie vážne a tak človeka nenaštve ani svojou takmer totálnou trápnosťou, ktorú rýchlo zakrýva remeselnou precíznosťou. Všetko je sklenené, svieti a ligoce sa, dej je spatlaný zo všetkého možného, alebo skorej z ničoho poriadneho, len aby sa už mohli využiť tie výborné dekorácie a namlátiť zopár desiatok zloduchov, sem tam prebleskne nejaký skutočne milý vtípek. Film vyrobený do počtu, ktorý - ako neraz v tomto žánri - zachraňuje brilantná a dych berúca bojová choreografia. Na tu by som sa vedel pozerať donekonečna, ostatné fakt nemusím... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Naivita starých superhrdinských comicsů se všemi jejich klišé (mladičký sidekick, unesený vědec, autodestrukčním systémem vybavené doupě luthorovsky plešatého záporáka) v plné síle, plus střihem dokurvené, ale ne nejhorší HK bitky. A otravně vysmátá leč velmi fešná Michelle Yeoh (film si i produkovala) v trapné masce, která si tu nedá ani nohu přes nohu, aniž by to nebylo zpomaleno (na čemž jsem si docela ujel). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zloduch Alexander Wolf chce zneužít jistého vynálezu profesora Ho a jeho asistenta Kita. Naplánoval si totiž, že ovládne svět. Velmi neskromný plán. Mírně ohraná zápletka, která pořád dobře funguje. Michelle Yeoh je skutečně královnou bojových umění. Přesto jsem měla pocit, že by mohla zvládnout i více divočejší a vybroušenější choreografii. Ale i tak jde o slušnou akční podívanou. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno