Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to úplne márne, ale na prvú časť sa to nechytá ani z kilometrovej diaľky a nie je to ani vina "neamerického a nehollywoodskeho" castingu, ale scenára a absencie nejakej zmysluplnej akcie a niečoho, čo by chytilo a nepustilo človeka. Myšlienka nebola najhoršia, ba dokonca bola zaujímavá a koniec zostal taktiež otvorený, ale myslím si, že po tejto časti už univerzum asi nerozšíria, čo je škoda. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už hodinu na to koukám, ještě 50 minut. Bože...já to asi nedám. Strašná sračka 🤮 .......Dodíval jsem se a HNUS 😡😡😡Nejdřív jsem si pustil film z roku 2018, abych si připomněl o co jako šlo. Filmu jsem dal kdysi 60%. Po dnešním shlédnutím se divím, že jsem tomu předchozímu dal tolik %. Byla to totiž dost nuda. A Barcelona? Amatérská sračka s hnusným hereckým obsazením. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad děj tentokrát sledovat z pohledu záporáka, tedy jednoho z „vyvolených“, kteří mohou nestvůry vidět a po světě se pohybovat bez zakrytých očí, ale naoplátku se stávají členy jakéhosi kultu, který diktuje osvobozovat (odsoudit smrti) co nejvíc přeživších lidí. Aspoň trochu se dostáváme blíž podstatě hrozby, která podle všeho nemá fyzickou formu, nicméně útočí na lidskou psychiku a snaží se s ní účinně manipulovat. Sotva začne být děj dost zajímavý, začne se příliš topit v touze po zadostiučinění, nápravě a jak rychle se rozjel, tak stejně rychle skončil. Podobný námět by si zasloužil delší stopáž a víc obsahové části, než jen jednu misi ve formě cesty na určité místo. Však to jsme už měli v jedničce. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Totálny pokles kvality oproti prvej časti. Vizuálne fajn, myšlienka taktiež, no réžia zaostáva a necháva postavy točiť sa v kruhu. A zavŕši to nezmyslený koniec, ktorý nemá ani hlavu a ani pätu. Škoda, pri schopnej réžii to mohlo byť celkom úspešné pokračovanie, ktoré by zvýraznilo aj španielské kvality. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama