Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Connor a Murphy MacManusovi se i se svým otcem přestěhovali do tichého a mírumilovného Irska, kde odříznuti od moderních technologií žijí tiše a mírumilovně už osm let. Když se k nim ale donese, že jejich starý známý, katolický kněz, byl zabit Bostonskou mafií a že právě oni jsou z onoho ostudného činu podezřelí, vydají se Svatí zpět do Bostonu a v jejich krvavých šlépějích s nimi přichází pomsta. (Film+)

(více)

Recenze (442)

Javert 

všechny recenze uživatele

Výborná akční jízda, která srší vtipem na všechny strany. Skvěle napsaná i zahraná je nejenom role Willema Dafoa, ale i bratří a "balíčkáře". Z obrazovky po celou stopáž utíká do éteru tak hutná atmosféra, že se astmatikům a lidem s dýchacími obtížemi může přítížit. P.S. Billyho Connollyho jsem opravdu nepoznal:)) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Takovej film pro mě. Hodně násilí, hodně střílení, hodně fuckování, hodně černého, gangsterského humoru a v hlavních rolích supercool Sean Patrick Flanery a Norman Reedus. Nesmím zapomenout na ujetého Willema Dafoe coby geniálního gayovskýho detektiva. Režisér Troy Duffy je pro mě masér, hlavně tím co předvedl při té "rekonstrukci přestřelky" něco takového jsem nikdy předtím neviděl a bylo to dost cool. Fakt maséřina, kdyby takhle vypadala filmová adaptace Punishera chrochtal bych blahem a předl jako kočka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $30,471Tržby Celosvetovo $411,874Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,555,783 //počet predaných kusov 244,701Tržby za predaj DVD v USA $16,951,597 //počet predaných kusov 317,228║ veľké ale veľké prekvapenie, dokonalý akčný úlet, obsadenie na jednotku, každá hláška či dialóg tu má svoje miesto, scénky vypiplané k dokonalosti, tak Guy Ritchie má konkurenciu a riadnu /100%/ ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jestli máte na krku nějaký zločin, někoho jste unesli, znásilnili nebo nedejbože zabili, prosím Vás nejezděte do Bostonu! Jste-li vymahači, překupníci, jezdíte autem moc rychle, ukradli-li jste byť jenom krabičku od sirek, nejezděte, prosím Vás, do Bostonu! Spravedlnost tu totiž vzali do rukou bratři McManusovci a to jsou zatvrzelí stoupenci Boží a nejednáte-li podle svatých přikázání, najdou si Vás a v tom lepším případě Vám "jenom" upálí zadnici...u všech Svatých, tenhle film měl potenciál stát se opravdovým kultem!...snímek s koncentrací slova "fuck" třikrát do jedné minuty stopáže bohužel nefunguje jako celek, ale spíše jako sled několika scén...ty scény jsou ale naprosto dokonalé!...první tři jména v závěrečných titulcích zahráli životní role, herectví Willema Dafoea je prostě...dost! nebudu Vám říkat, jaké to je, opravdu stojí za to si tento film sehnat, půjčit, ukradnout...nééé! hlavně ho nekraďte v Bostonu! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

wow, wow, WOW.. tak takovou narezovku jsem opravdu necekal, a to i pres vsechny nadsene komentare, a vysoke hodnoceni tady... S takovym nadhledem a religiozitou dokazou masakrovat lidi opravdu jen tihle dva bratricci (max jeste nejaci genialni pomateni vrazi, ale ti stejne nesahaji temto nesahaji ani po paty, jelikoz vrazdi nevinne). A to je prave to hlavni: tihle dva McManusovi vrazdi jen "vinne" lidi.. Proto k nim mohou divaci pocitovat takove sympatie (Dexter jako samotar je presto prekonava..), proto je mohou dostavat trefne polozenymi hlaskami, anebo maximalne coolovymi nabozensky zalozenymi texty... Ale jasne, ne vsem se bude libit velka mira brutalit (i kdyz urcite ne takova, jako v pitomych shlasherech) a hlavne obri premira nadavek, ktere tvori snad kazde druhe slovo ve scenari.. To by bylo asi i moje jedine minus, kvuli kteremu dam o jednu malou hvezdicku mene. Ano je pekne, kolik hlasek tam je, ale co je to platny, kdyz sem po precteni komentaru cekal dvakrat vic.. ;-). Ale je to spis o takovou pulhvezdu mene, protoze genialita nekterych scen nezna hranic.. napr. scena "armagedonu" potrzena hlaskami a dirigovanim jedne super zahrane postavy, na kterou sem skoro zapomnel.. There was a firefight!!! :-)) ty voe, jeho vykon v spidermanovi ci cete se muze jit zahrabat, to co ukazuje tady, je dvema slovy fucking AWESOME :-d. Skvela kamera, skvele predbihani jiz udicich se scen, skvele vsechno.. Troyi, jses badass... 8/10 (jeste jsem zapomnel na nektere trochu protahle a nudne sceny, takze nakonec moje hodnoceni takove, jake je) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (30)

  • Matka dvojčat Annabelle McManus byla původně ve scénáři, avšak při finálním střihu byly všechny její scény ve filmu vymazány. (Chatterer)
  • Rusové mají na svých pistolích (Desert Eagle) symbol zkříženého kladiva a srpu. (Chatterer)
  • V poslední scéně u soudu, když Connor a Murphy začínají proslov větou "Now you will receive us...", je ve skutečnosti tato fráze podobná s mottem speciální jednotky SWAT. Jen místo "you will see my team" zakončí řeč "you will see we three". (Chatterer)

Reklama

Reklama