Reklama

Reklama

Princezna

  • Česko Šíleně drsná princezna (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn oddychovka, která má dost povedenou akci, sympatickou hrdinku a velký body kill. V pár scénách jsou vidět slabších triky, občas hlavní hrdinka přežije úplně všechno, ale je to dobrá podívaná, co mě bavila od začátku až do konce. Joey King si to uvěřitelně dává a strhává na sebe pozornost tím nejlepším způsobem. Dominic Cooper a Olga Kurylenko přehrávají a očividně se dost dobře bavili při natáčení. Režisér Le-Van Kiet natočil povedený film, který si je vědom svých limitů. Osobně mám hodnocení mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale když vidím kolik to tady má procent, tak s radostí tu čtvrtou hvězdu napálím. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Za mě výborná a zábavná věcička, variace na The Raid v středověkém království mi přišla poměrně neotřelá a vtipná. Akční jízda patro po patru samozřejmě často plave v logice, chování postav a postaviček, dvořanstva, stráží a vůbec je často na pováženou, ale já se bavil. Joey King se mi fakt líbila a  celkem se jí souboje i daly věřit,  zato třeba  král byl až podivně blábolivej přizdisráč, autorita žádná, taktéž záporák, ač poměrně charismaticky podanej, tak moc rozumu nepobral. Vůbec ty středověký reálie dost pokulhávaly. Ale ve výsledku i přes plno logickejch lapsů je to oddechovka  plná akce a poctivé řezničiny úplně v pohodě. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Je to teda akční nálož, dokonce plná dost nápaditých scén a komediálních prvků, ale právě proto s tím mám nakonec problém. A to ten, že to teda mohlo být sakra lepší, když už si s tím dali tu práci a hektolitry (místy asi CGI) krve. Je to supr podívaná, během které stačí využívat asi jen 10% mozkové kapacity. Ale mohlo to být fakt dobrý akční fantasy, kdyby se někdo trošičku víc zamyslel nad tou dějovou linkou. Nu což… promarněný potenciál není u Netflixu nic nového, ale aspoň to byl relax! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOTO KRÁLOVSTVÍ NA TEBE SPOLÉHÁ…!“   Krapet jiná Disnejovka. Škoda, že si nedali víc záležet na castingu, choreografii a CGI při bojových scénách. Kurevská škoda, páč nápady tam jsou výborný! Takhle to místy působí dost lacině a možná i nepřirozeně. Mít to ambicióznějšího rejžu a producenta, mohl to bejt akční film roku! Místo toho vzniklo takový fajn béčko.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se natočit akční „Princeznu se zlatou hvězdou“  (na čele debile…). 2.) Jsem feministka (a chcu vládnout království).  ///  Thx za titule „Tomáš Slavík“.                  PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Akční pohádka o princezně, která opravdu nepotřebuje zachránce na bílém koni. Nářez je slovo, které tu zběsile zábavnou podívanou popíše asi nejlépe. Akčních scén je hodně, vlastně jedna za druhou, ale ani jednou jsem neměl pocit, že by se opakovaly, naopak choreografii a režii se dařilo pořád přicházet s něčím novým, ještě lepším než tím, s čím přišly před chvílí. A velké plus je Joey King v hlavní roli, která rozhodně není tuctová herečka a tu zkrvavenou divoženku jsem jí bez problémů uvěřil. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama