Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (156)

Olík 

všechny recenze uživatele

Další tuzemské něco, které vlastně není vůbec ničím. Tohle ploché hledání chlapa v nesympatickém Jakubu Prachařovy není ani komedie (dělal jsem si poctivě čárky, kolikrát jsem se upřímně zasmál a na konci jsem napočítal jednu), ani romantika (jasně, vezmou se a budou šťastní až do smrti), ani dobrodružství (a nepomůže tomu ani medvěd, ani Tatry, ani po poslední dírku utáhlé pohorky), ani nic jiného. Buď chlap! je, protože ho někdo natočil a tím to celé taky končí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu, že je film v modré barvě, ale 44% mi přijde až moc krutých. Ve svém fanku odlehčené a notně hloupé komedie to však přesně nabízí, co divák tak nějak čeká a na mě to víceméně fungovalo. Logické lapsy mě leckdy vadily více, ondy méně a na hodinky se koukl jen párkrát. Nakonec jsem si však Chlapa s Prachaři celkem užil a klidně mi to nechte jako guilty pleasure. ()

Reklama

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, naši současní herci už nemají takovou sílu jako jejich starší generace, ale na jejich obhajobu musím prohlásit, že tohle by nezachránil ani Tom Hanks, Sandra Bullock a Brad Pitt dohromady...je to opravdu hodně slabé.  A hodně mě prudí jakákoliv snaha naší kinematografie, která vede k tomu, že není originální. Moc si přeji aťse zrodí nový Forman a nebo Menzel. A pryč s Jákly a Samiry a jim podobnými.... ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Dám tomu dvě, protože si myslím, že film, jehož "příběh" je totálně vycucaný z prstu a nedává vůbec žádný smysl, si víc nezaslouží. Tím spíš, ža zrovna nehýří ani vtipnými momenty. A potenciálně zajímavé scény (medvěd) zabíjí naprosto rutinní režií. Přesto ale musím říct, že se mi na to nekoukalo tak špatně jako na některé jiné rádobykomediální sračky z posledních let. Za nikoho mi nebylo trapně, Prachař a Sokol jsou OK a Terezka je tady nejvíc cute minimálně od koupací scény v Bobulích (nebo šukací scény v Rafťácích, vyberte si). Na hodinku a půl zabití času v letním kině to bohatě vystačí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Možná, že na začátku probleskne něco jako inteligentní, citlivá, romantická komedie, ale jakmile Voříšková nechá Prachaře doma, že chce chlapa, tak to jde z kopce a jediná hvězda je za zvířátka. Sokol jakoby vytasil ty nejslabší vtipy z Na lovu (2021) a tím tahle zbytečnost docválá do konce. Sorry, že mám rád hory, ale mně to přišlo debilní. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)

Reklama

Reklama