Reklama

Reklama

Strach z hlubin

  • USA Deep Fear (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obchodníci s drogami, které postihla bouře v oceánu, přinutí jachtařku, aby ze dna vylovila jejich kokain, ale okolí se hemží žraloky... (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkala, že v tom filmu něco nefunguje... A pak jsem na to přišla. Takhle to vypadá, když herci neumí hrát. Vizuál bohužel nic nevylepšuje a dlouhé bezobsažné scény nudí. V porovnání s tímhle je The Meg brilantní kinematografie. P.S. Ed samozřejmě hrát umí. Každý prostě někdy šlápne vedle. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská co se živí potápěním v moři narazí na trosečníky co chtějí zachránit. Zahrání je a oni ji unesou s tím, že po ní chtějí, aby z potopené lodi dostala ven jejich kokain do toho na ně útočí žraloci  a pro ni si přijede její přítel. Průměrný hororový  thriller se žraloky mohlo to dopadnout hůře  jako tady třeba The Black Demon (2023)  40 procent ()

Reklama

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Průměrný žraločí survival s uměle sexy a hodně špatně hrající modelkou v hlavní roli. Žraloci tu nevypadají nejhůř a trhání lidí je tu docela krvavé, najde se i jedna slušná lekačka... Vizuál, exotické prostředí i hudba taky ujde, ději ale schází napětí a příběh mě vůbec nebavil... Celkově spíše nudný film. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladá pipina zachráni stroskotancov, z ktorých sa vykľujú ozbrojení drogoví díleri a jej ďalšou úlohou bude vyloviť im kokaín z potopeného vraku, ktorý je ešte aj obklopený žralokmi. Na základe niektorých tunajších veselých hodnotení som čakal úplný prepadák, napokon to až také strašné nebolo. Tá Madalina Ghenea má síce figúru peknú. ale jej herecký výkon je nulový, a škrekľavá Macarena Gómez mi tradične liezla na nervy, lenže tú som za dobrú herečku nepokladal nikdy. Najlepší herecký výkon teda podávali samotné žraloky. Ďalší problém je snáď najmenej zaujímavý scenár a príbeh, aký som v thrilleroch o žralokoch videl a väčším klišé to už ani nemohlo byť ukončené. A teraz k plusom: Po remeselnej stránke dobre odvedená robota, fajn kamera, pekné podmorské scény, kvalitná práca s efektami, žraloky vyzerajú výborne! Keď si to porovnám s niektorými "trhákmi" od Syfy či Asylum a pod. (Sand Sharks, 2-Headed Shark Attack, Jurassic Shark a ďalšie nádhery), musím si zachovať aspoň nejakú objektivitu a udelím silnejšie dve. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zapomenutý thriller, který na mě vyskočil na Netflixu. Paradoxně v mnoha ohledech zábavnější než Gensovi žraloci v Paříži. Dejme tomu, že to nemá úplně špatný námět, žralok je na bezvýznamný béčko dobře udělaný, jeho pár útoků dokáže dokonce vyvolat leknutí, má to atmosféru a smrti jsou fajn. Problém jsou příšerní herci. Společenství těch nejhorších ochotníků, kterým byste nevěřili ani otevření vchodových dveří. 26% rozhodně neodpovídá kvalitě filmu, je to na míle daleko od příšerný sračka The Black Demon, který v loni nebo před loni vyvolával celkem očekávání a je to o kus lepší, než produkčně zajištěný Žralok v Paříží, který straší na Netflixu poslední dva týdny. Menší bonus je , Madalina Diana Ghenea, neviděli jste, prostě neviděli jste dokonalejší ženské tělo, jako ta ženská je snad udělaná ve zkumavce a její tělo je čistý samet. Kdyby si nenechala botoxem zmrvit držku, možná by to byla nejmrdatelnější buchta na planetě. Ovšem čím hezčí je její tělo, tím horší je její herecký výkon, to bylo jak když Dorotka vezme svoje stejně debilní kamarády a zkouší s nimi natočit pohled do duše vraha. V rámci žánru, pokud máte rádi žraločí filmy, to ale mělo svoje místa, trojku prostě dát nemůžete ani náhodou, ale rozhodně mě u toho neomýval studený pot a záchvaty smíchu jako u Žraloka v Paříži. Lehce pod úrovní nedoceněného Jetski. Bože a to tělo :D 45%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama