Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce ostrovního humoru stejně těžce uchopitelné jako penis světle černého rapera Ali G-ího.. Fekální a sexistický humor nepříliš sofistikovaný, karikatura hip-hopové kultury a interakce na místě reálných institucí (Parlament Spojeného království, zasedání OSN) docela zábavné. Kdyby si dali světoví politikové pár šálků "zeleného čaje" i ve skutečnosti, měli bychom možná Spojené státy korejské a obřezaného prezidenta Íránu slavícího v jarmulce Chanuku.. Rhona Mitra je tady tak neskutečně sexy, že bych ji nejen nasmrkal do slabikáře, ale i do čtenářského deníku a krabičky na svačinu.. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie přesně ve stylu Saschy Cohena. Opět sázka na fekální a sexistický humor. A stejně jako v Boratovi jsou to geniální gagy střídány nudou, či zhnusením útočícím na diváka. Naštěstí zhnusení tu není zase tolik a pasáže v parlamentu dělají z filmu totální legendu a kult. Bohužel jsem ale čekal nějaké velkolepější finále, nějakou bombu na závěr, která se nedostavila. Škoda konce, šel do vytracena. Přesto jsem chtěl třetí hvězdu přidat a to díky bonusům na DvD, které jsou ještě vtipnější než samotný film. Nejlepší pasáží filmu jsou (krom již zmíněného parlamentu) Saschovi prostřihy do filmu, kdy se snímek zastaví a Sascha komentuje, tam válí nejvíc. 2 a půl by bylo ideálních. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tým, že hodnotím tento praštený úlet tak, ako ho hodnotím, strácajú všetky filmy svoju dôstojnosť, no akosi nemôžem urobiť inak. Totálne uletený scenár, tak trápne a úchylné vtipy, až sú dobré, Sacha je ten najdebilnejší herec akého som videl, ak si vôbec označenie herec zaslúži, no napriek tomu to bolo neskutočne cool a všetky debilnosti a nechutnosti v jeho podaní mi nevadili, ale bavili ma. 75% & RE5TECP! ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak nějak napůl. Občas jsou tam úsměvné scénky, které opravdu pobaví (uvítání u královny apod.), občas je film slabší. Cohen, ale dokáže pohrát si s politikou, stylem života a zde mu také není nic sexuálního cizí. Humoru okolo sexu je tu víc než dost. Hudba je klasikou a s tím také musíte do tohoto filmu jít. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama