Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

castor 

všechny recenze uživatele

Nejen coby Borat, fotbalový chuligán Nobby nebo módní návrhář Brüno, toho času druhý nejslavnější Rakušan po Hitlerovi. Britský komik Sacha Baron Cohen si určitou diváckou obec získal už na konci 90. let, kdy uvedl svého nepříliš inteligentního rádoby rappera žijícího nedaleko Londýna. Chlapík, který má nesrozumitelnou angličtinu a neuvěřitelně dlouhé přirození, své nápady tahá do opravdu velkých extrémů, výsledek obsahuje nemálo scén, které jsou doopravdy vtipné. Ovšem pak je tu i ten zbytek. Přes úspornou stopáž totiž předkládá i třeba deset minut bez pořádného vtipu. A to je potíž. Něco mezi dvěma a třemi hvězdami. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Nabitý, šťavnatý, šílený a ujetý. Musím říct, že jsem se opravdu smál. Vyniající parodie na co si jen vzpomenete. Americké gangy spolu válčí, Ali G - crazy hip-hop nigga se dostává do politiky a všude kam jen vkročí vzbuzuje rozruch. Hlavně aby vobjel každou roštěnu co se na ni podívá a žil s re5pectem. Hraje tu taky malinkatou dvojroli s Kazachstáncem Boratem, se kterým o 4 roky později taky natočí snímek k smíchy potrhání se. Ovšem musí se vždy divák naladit na tu jeho správnou vlnu. Vůbec bych se nevidil, kdyby to dost lidem, obzvláště starším, připadalo hnusné, nechutné, odporné a s čímž třeba souhlasím i já (občas) přehnané. Má svůj osobitý a nezaměnitelný styl. O tom není pochyb. Vyvolává rozporuplné reakce všude tam, kde se jen ukáže. Každý by si na tohoto člověka měl udělat názor sám. Já se přikláním určitě spíš k ano, než naopak. Ve výsledku se jedná o super show. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě je tento film kravina nehorázná, ale každopádně je to nuvěřitelně zabávné. Opravdu jsem se smál nahlas. Největší podíl na tom má samozřejmně Sacha Baron Cohen, jehož hlášky, pohyby a všechno možný, je naprosto nezapomenutelné. Řada vtipných scén. Strašně moc vtipné hlášky a výborné dialogy, vytvořili vážně vtipnou komedii, která na 110% pobaví a to byl účel, takže i když je to kravina, tak v případě tohoto filmu je to jedno. Velmi mně nadchla hudba, která je tvořena především hip hopem, a to je jedině dobře. Myslím si také, že filmu prospívá, že se neodehrává v USA. Až budu mít blbou náladu, tak to zhlédnu určitě znovu, protože mi to určitě tu naládu zvedne. Ale ať se snažím sebe víc, tak více než 3* z toho prostě nevytáhnu. Možná je to tím, že ke konci to poněkud ztrácelo tempo ale i tak Restekp!!! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak sprosté, primitívne a stupídne, až to bolo vtipné. Fekálne, sexistické či homosexuálne fóry, kvôli ktorým som to v polovici takmer vypol vo filmoch neznášam. Avšak nebolo to na filme to najhoršie. Scenár, ktorý tu už miliónkrát bol. Vtípky, ktoré už boli miliónkrát použité, a herci o ktorých sa netreba radšej ani zmieňovať. Tomu, komu sa páči jednoduchý a prvoplánový humor tomuto filmu samozrejme neodolá, i keď musím sa priznať na niektorých som sa uškrnul aj ja. To je najskôr dôvod vytrhnutia snímku z nekompromisného odpadovania. PS: Od Kendyho si film už poradiť nenechám xDD. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama