Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mam rad Saschu Barona Cohena a jeho blaznive bizarni humor taky. Tenhle film byla jen takova prvni vlastovka, takze sem od neho ani moc neocekaval ale mile me prekvapil - nektere pasaze sou k potrhani. Cloveka na prvni pohled upouta, ze se tento stresteny film neodehrava na americke pude, kde je neco podobneho bezne, ale podivame se do konzervativni anglie, zeme gentlemanu, caje o pate a ... parlamentu. A prave anglicky parlament hraje ve filmu zasadni roli. Moc dobrych hercu necekejte, sice je zde Charles Dance, melancholicky doktor Clemens z aliena 3ky, (ktereho uvolneny herecky styl se mi libi) ale tim vycet hvezd konci. Jenze cely film v podstate kociruje Ali G takze si ostatnich ani nevsimnete. Jak sem jiz napsal vyse, je to prvni celovecerak teto komedialni hvezdy a dalsi filmy mohou jeste prijit. Teprve pak ho budu moci soudit a pripadne odsoudit, zatim to vzhledem k jeho filmografii neni mozne. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako puberťák v plném proudu mi Ali G Indahouse hrál přímo do noty a nejednu jeho hlášku jsem dlouho nemohl vytlouct z hlavy, ale po časovém odstupu a hlavně po zhlédnutí všech ostatních Ali G produktů, musím s politováním uznat, že tento je zdaleka nejslabší. Dřív jsem ho měl aspoň za trefnou parodii hiphoperských pouličních gangsterů, ale tento koncept předvedl Ali už dřív... Ali G Indahouse v mnohém zapadá mezi průměrné, sprosté/perverzní teen komedie, jen málokdy Sacha Baron Cohen předvede tak geniální vtípek, jako v Ali G Show sype z obou rukávů, ale zábava je to pořád slušná (nejlepší gagy: v parlamentu, na večírku). 6/10 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam F.: 1. Drive By ,2. Stand Clear - Adam F Ft M O P ,3. Straight Outta Compton - NWA ,4. Incredible - M Beat Ft General Levy ,5. Swallow Back ,6. Me Julie - Ali G And Shaggy ,7. Yo ,8. Dynamite - Ms Dynamite ,9. Ride Wid Us (ACs Dark Dub Edit) - So Solid Crew ,10. Baddest Ruffest (Radio Edit) - Backyard Dog ,11. Oh Yeah - Foxy Brown Ft Spragga Benz ,12. Put It On Me - Ja Rule Ft Vita ,13. This Is How We Do It (Rishi Rich Mix) - Mis-Teeq ,14. Freak Me - Another Level ,15. Hold Tight ,16. E I - Nelly ,17. Legalise ,18. Shoot To Kill - Oxide And Neutrino ,19. Mad Props ,20. Fight The Power - Public Enemy ,21. Planet Rock - Afrika Bambaattaa And The Soul Sonic Force ,22. Spread De Love ,23. Me Julie (Video) - Ali G And Shanggy ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrá a oddychová sranda která tak trochu ( a nevím jestli úmyslně ) paroduje dnešní politickou scénu. Osobně si nedovedu představit toho že by někdo jako ALi G skutečně vstoupil do politiky a dělal to co v tomhle filmu Ali. Nicméně film má opravdu bombastický začátek ale postupně se zhoršuje až nakonec dospěje k tupému konci s otřesnými vtipy..na druhou strabu čekal jsem to horší a můžu být rád že to dopadlo aspoň takhle.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ali G Indahouse je zřejmě nejrozporuplnější film zde na ČSFD nebo já rozporuplnějšího nenašel. Sacha Baron Cohen si dovoluje opravdu dost, šahá do politiky, šahá ženskejm kamkoliv, šaha prakticky na cokoliv. Miluje kuřecí z KFC a už vůbec je děsně zásadovej člověk, ač to tak nepříjde. Jde hlavně o to, že jeho komedie, no spíše divadlo, s postavami, které prochází jeho životem jsou už takřka nezničitelné. A navždy budou. Ať už to je zfilmovaný Ali G jako drsnej ghettomasterman, který se s ničím nemazlí, dále jako Borat, kazachstánský reportér nebo dosud nezfilmovaný Bruno, rakouský módní návrhář. Nejzajímavější je, jak všechno mezi sebou propojuje. I zde se objeví například Borat a jeho JAKSHEMASH. Prostě on je komik, který pro mě zůstává respektován už tenkrát po tomhle filmu. Kdykoliv mám blbou náladu, tenhle film mi ji okamžitě zlepší. Je krátký, stručný a originální. To jsou tři hlavní důvody proč se na něj vždycky s radostí podívat. Pokud se chcete zasmát u absolutně neuvěřitelné kraviny, tak se do něj klidně pusťte, stojí to za to. Restekp. Už jsem to viděl tolikrát, že to měním na pět. Tohle je fakt neskutečně dobrá komedie --- Westside is the BEST ! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno