Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

JM87 

všechny recenze uživatele

Přístup Disney ke Star Wars je strašnej. Viz nelogickej Obiwan nebo Episoda 9, která je absolutní nonsense. Tohle se ale povedlo a je to právě protože za tím stál Dave Filoni. Všech šest dílů se točí hodně okolo Count Dooku a Ahsoky Tano. Dozvíme se zde spoustu věcí, který nám chyběly u filmů a který nám doplnily střípky do skládanky. Dal jsem to na jeden zátah a bylo to super. Plus až a pár detailů krásná animace. PS: Strašně mě mrzí, že novou sérii nepřevzal Filoni :( ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Retconny, fanservice a ošklivá animace k tomu. Epizody s Dookum obstaraly děj, který chyběl v Klonech útočí, epizody s Ahsokou ale neřekly vůbec nic (že patřila k nejlepším Jediům ví každý díky Clone Wars), přičemž pátý díl nebyl ani nijak vypointovaný (alespoň ne pro ty, kteří Clone Wars nesledovaly). Vlastně úplně zbytečná a banální hodina a půl Star Wars, ve kterých se Filoni už jen opakuje. Nejvyšší čas to předat někomu novému. 6/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na spravení chuti po nemastných neslaných Povstalcích ideální. Krátké, výborně napsané a zajímavé příběhy. Kromě Ahsoky je výborný především Dooku, jehož dabér napodobuje nenapodobitelného Christophera Lee tak, že málem z každé repliky zamrazí. Působivé. A skvělá je i hudba, Kevin Kiner během těch let působivě vyzrál. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavia ma Filoniho seriály aj nápady a som rád, že sme sa dočkali aj takýchto drobných príbehov, ktoré nemajú dĺžku na plnohodnotný seriál. Tri diely (1,5,6) sa venujú Ahsoke a tri tie lepšie (2,3,4) Grófovi Dooku, ktorého som v tomto období vždy chcel vidieť. Na jednu stranu som rád, že sme dočkali jeho prechodu k temnej strane, no na druhu som smutný, že sme dostali len skutočne málo. Pre obyčajných smrteľníkov asi nič moc, pretože tu je treba poznať filmy aj seriály, aby si to divák mohol plnohodnotne užiť, no pre fanúšikov to je určite príjemný doplnok. 80% - 4* ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Ďalšie rozšírenie Star Wars sveta a opäť kvalitná odmena pre fanúšikov. Nádherná Clone Wars animácia a dĺžka epizód umožňujúca pozretie na šupu. Ahsokine časti síce trochu slabšie, ale hlavne preto že tie Dookuho boli brilantné. Hlboké, deprimujúce a rozvíjajúce jeho charakter aj na malom priestore. Keď sa nad tým zamyslím, škoda že seriál nespravili aspoň na 10 časti. Vtiahol by viac ako len na oddych v obľúbenom univerze. 8/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Hrabě Dooku používá bojový styl Forma II: Makashi. Ten se vyznačuje svoji elegancí a definováním moci nad protivníkem. Tato forma byla vytvořena především pro boj meč proti meči. (Veskoslav)
  • Ahsoka Tano se narodila 36 BBY. (Veskoslav)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama