Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení tak trochu odnikud, ale co jiného, než SW kvalitu od Filoniho čekat, že? Zaměření na Ahsoku a Dooka je super, camea hromady postav potěší a podobně jako Clone Wars (nejen stylem) doplňuje prequely. Fajn jednohubka, u který mě netrápí nepřesnost s Ahsoky knihou, neboť jsem ji nečetl. Musím ale uznat, že ač je Ahsoka snad mojí nejoblíbenější postavou, tak kvalitu tohoto počinu obstaral Dooku. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

(paradoxně) Nic, co by jsme už neviděli v rámci Clone Wars.... Jak už někdo trefně poznamenal, Dave Filoni se tu jen opakuje, používá milionkrát viděný příběhový vzorce, takže by přišlo víc než vhod předat kreativní otěže někomu jinýmu – o to víc se bojím, jak pojme seriál Ahsoka. Krátkometrážní disneyovská stopáž [všech šest epizod nemá dohromady ani 80 minut] opět naprosto nesmyslná. ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— They grow up so fast, our students. — Může Filoni prosím někdy udělat něco bez Ahsoky? Chápu, že je jako jeho vlastní dítě, ale přijde mi, že Ahsoku procpe úplně všude a kolikrát i na úkor kánonu. Epizody s Ahsokou mi přišly úplně nadbytečné a navíc narušující léta ustanovený kánon. Epizody s hrabětem Dooku jsou ale skvělé, rozhodně mohlo být z jeho života ztvárněno i více událostí. Tales of the Jedi je totiž zajímavým konceptem, který mi ale ve výsledku přijde vcelku nevyužitý a doufám proto, že se do budoucna rozroste o další příběhy a střípky dobrodružství méně známých Jediů a Padawanů. ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Příběhy z Impéria jde o mnohem smysluplnější, zajímavější a dynamičtější jednohubku. Tales of the Jedi opět, jako Příběhy z Impéria,  disponují skvělou hudbou, dialogy jsou zde střídmé, ale vkusné, a obecně je to rozhodně serioznější a kvalitnější počin než třeba hraný Obi-Wan. Velmi oceňuji do-ilustrování vedlejších zápletek z prvních třech epizod, souvisejících s radou Jedi a senátem, které nám filmy nenabídly. Cením si též rozvinutí postav Qui-Gon Jinna, Mace Windu, hraběte Dooku a Anakina... 80 % úplně v klídku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na spravení chuti po nemastných neslaných Povstalcích ideální. Krátké, výborně napsané a zajímavé příběhy. Kromě Ahsoky je výborný především Dooku, jehož dabér napodobuje nenapodobitelného Christophera Lee tak, že málem z každé repliky zamrazí. Působivé. A skvělá je i hudba, Kevin Kiner během těch let působivě vyzrál. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Pohřbu se zúčastnili například i Plo Koon,Tera Sinube, Jocasta Nu, Saesee Tiin nebo Ki-Adi-Mundi. (Veskoslav)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama