Reklama

Reklama

Bez kalhot: Poslední tanec

  • USA Magic Mike's Last Dance (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

"Magic" Mike Lane (Channing Tatum) se po delší pauze opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Mike se vydává do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace s bohatou ženou (Salma Hayek Pinault), která má pro něj neodolatelnou nabídku..., ale také vlastní tajný plán. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

lamps 

všechny recenze uživatele

Erektická Salma, sympatický prosťáček Channing a soderberghovsky nepřekvapivě vyspělý závan emancipace, v němž se řeší feministické uchopení patriarchální kultury a námětů. Film postavený na účinných paralelách mezi postavami z různých společenských tříd a s různými cíli, které spolu souzní při vrcholně intimním tanečním aktu. A rovněž řešící ženskou roli jakožto objektu těchto mužských vystoupení. Moc vynalézavá kamera a chytře zpřetrhané vazby na minulé maskulinní díly. 85% ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Z nejakého, pre mňa samého neznámeho, dôvodu mám túto sériu rád. Prvý film bol plný kvalitných hercov, mal humor, skvelé choreografie a srdiečko. Druhý je vtipný, má svoj príbeh a scéna z benzínovej pumpy je dokonalá. A potom je tu toto dielo, kde absentuje humor, herci a akákoľvek snaha. Treba ďalší film, nech dámy slintajú. Šesťdesiatnička Salma tu prehráva na pubertiačku, kamera je odporná a srdiečko je fuč. Hlavne aby dámy nasypali peniažky za brušné svaly a trasenie zadkami. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Chvalme pána, že to byl poslední tanec. Salma a Channing sice vypadají stále dobře, ale když jsem je viděla na začátku, nějak jsem se necítila patřičně. K žádné postavě jsem si nevytvořila vztah, jako třeba ve dvojce a to pro mě vytvořilo plochou strip komedii, která nebyla vlastně ani vtipná. Zbyly jen tanečky, které postrádaly smysl a kdyby se vystřihly jako samostatný krátkometrážní film, dala bych mnohem lepší hodnocení. :D ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bez kalhot: Poslední tanec tentokrát nemusí díky přítomnosti Salmy Hayek vyvolávat v mužích strach z potencionální latentní homo erekce. Tatum i Hayek spolu mají překvapivě funkční chemii, Soderbergh se jako tvůrce pořád zvládl nevyčerpat, přesto je třetí Bez kalhot v součtu jen nastavovanou kaší. Pořád stravitelnou, zábavnější než Bez kalhot XXL, výraznější podívaná po vzoru původního Bez kalhot se ovšem přeci jen nekoná…. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s druhým dielom jednoznačný krok dopredu a to na všetkých stranách – je vidieť, že návrat ku Sodeberghovi bolo správnym rozhodnutím. Art meets with „striptis“. Soderbergh ide na to jednoducho a šikovne – scenár ako reverse Pretty Woman a dávanie pred sebou face-to-face „dokonale“ rozdielnych svetov. Malý výklad o koreňov a histórii tanca bolo zaujímavé. Škoda, že stará partička je dostupná len cez Zoom. Channing Tatum potreboval vedľa seba práve takú partnerkou, akou je temperamentná Salma Hayek. Keď sa fakt jedná o posledné záverečné dielo, tak pravdepodobne na všetkých stranách môže panovať spokojnosť. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film byl původně zamýšlen pouze pro streamování na HBO Max, ale v září 2022 bylo rozhodnuto, že se bude promítat v kinech. (BMW12)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Reklama

Reklama