Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v jednom týdnu Baflecka v natřískaném Městě a potom například v Hypnotikovi představuje zvláštní druh bolesti. Nevím čím to je, ale jednu chvíli už to začínalo vypadat že se z něho pomalu jistě klube zajímavý herec, aby potom svou kariéru znovu devalvoval. Zvláštní, buď ten alkohol v Americe stojí nekřesťanské peníze a Ben je nutně potřebuje nebo fakt nechápu proč do podobných projektů vůbec leze. Že to celé natočil kdysi skvělý Rodriguez už raději nebudu ani komentovat. Velká škoda kluci. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Asi bych si do té role dokázal představit někoho jiného a lepšího než Afflecka, ve kterém z nějakého důvodu pořád vidím Chandlera z Přátel (vím, že spolu nemají nic společného a nevím proč to tak mám, ale neseděl mi ani do Batmana ani do jiných jeho vážných rolí). Fichtner naproti tomu je geniální ve své postavě a Braga to skvěle doplňuje. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když vypadl do světa první trailer, viděl jsem potenciál pro další mindfuckovou lahůdku, kdy to lámání divákovy mysli opravdu záměrně vyhledávám. Bohužel Robert Rodriguez je z těch režisérů, co dokáží spatlat snesitelný film pouze ve spolupráci s jinými - viz kousky, na kterých dělal s Quentinem Tarantinem. Tady velmi rychle zahrabal pod koberec vizi koukatelného mysteriózního thrilleru, v němž nedává smysl vůbec nic, ani na začátku, ani na konci. A chudák Ben Affleck má furt ambice věnovat se řádné filmařině. Kdybych neměl v letadle omezený výběr filmů, vůbec po tomhle nesahám. [viděno v ORYX ONE 16.8.2023] ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez nakonec nenatočil něco kdovíjak ambiciózního a vychytralého, zároveň ovšem zapomněl na svou tvůrčí divokost a servíruje víceméně rutinní sci-fi thriller, který kdovíjak nezvládá pracovat s paranoiou ani tím diváka pořádně posadit na zadek. Pár světlých momentů a docela zajímavé rozuzlení zápletky nespraví dojem, že tu někdo krapet vůbec nevyužil potenciál…. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Opět zase zajímavý námět, který byl zabit doslova za pět minut dvanáct. Všechny kdo se na tvorbě filmu podíleli, to přestalo bavit a tak zpackaný závěr jsem už dlouho neviděl. Aby toho nebylo málo, do pod titulkové scény vloží námět, kdyby náhodou film vydělal. Jediné co dost vybočuje do plusu je herecký výkon Afflecka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama