Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (181)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa nestrácaj hlavu, ale keď ste hypnotik, tak hlavne nestrácajte pamäť. Tento Rodriguezov nápad ležal niekde v pavučine už skoro 20 rokov, kým sa toho konečne chopil, aby potom povedal, že toto je najlepšie, čo napísal. Tak prečo čakal tak dlho? Čím skôr, tým úspešnejšie a originálnejšie by to bolo, pretože takto môžu niektoré nápady vyzerať ako vykradnuté a pritom boli napísané skôr. Pripomína to Nolanovku, ale je to bez Nolana. Čiže také niečo ako osadník bez poštovej poukážky, proste neprirodzené. Ale stále pozerateľné. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po Affleckovom vybornom The Accountant (2016) som dufal v podobne kvalitny kusok. Zial, marne. Tema hypnozy nie je vo filmografii neznama. Po prekombinovanom Trance (2013) s Rozarkou Dawnson, ci Get Out (2017) sa da nieco ocakavat. Ak ste nic z toho nevideli, mohli ste sa tuna vselicomu "cudovat" a pritom sa mozno i bavit. Zial, mne scenar prisiel opat slabo spracovany az naivny. Nuda. Rodina je zaklad statu. :D. Pozitivny herecky prinos mal jednoznacne zaporak s uhrancivym pohladom Williama Fichtnera. Nuz a potitulkova scena uz len ukazala, ze cokolvek sme videli moze, ale nemusi byt bullshit. Meh. Neodporucam. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi hypnotizéři, kteří dokážou člověka ovládat jen pouhým příkazem a lusknutím prstu měnit realitu, připadali trošku moc. Já proti podobným kejklům nic nemám, ale sedělo by mi to spíš v nějakém kostýmáckém blockbusteru či čarodějnické fantasy. Ale to si nakonec sedlo. Dokud Rodriguez nerozjel sérii zvratů, bavil jsem slušně až průměrně. Pak jsem se začal bavit královsky. Zejména srovnání kulis a reality se mi líbilo vážně moc a trochu mi připomnělo von Triera. Navíc to všechno dávalo smysl, což v podobných případech nebývá pravidlem. A tak nějak to vyšlo i herecky. Fichtner byl jako vždycky boží, Alice Braga nezklame a Affleck........no.............řekněme že svoje limity těžko kdy překoná, ale tady to stačilo. Celkově dobré, ale pořád to není to, co od Rodrigueze chci. Ale toho už se asi nedočkám. 75% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Viděno v kině. Trailer na tento film mě docela zaujal, tak jsem nakonec na to vyrazil. Dle hodnocení to lidi asi moc nechytne, ale já se při sledování krásně bavil! Krátká stopáž nebyl problém, mělo to docela vysoké tempo, stále se něco dělo. Hlavu mi to ke konci trochu zamotávalo, ale byl jsem pozorný, a nakonec jsem žádnou otázku ke konci v hlavě neměl. Je pravda, že to mělo na konci hodně zvratů a tvářilo se to hodně chytře a komplikovaně, ale já jsem přesvědčen, že jsem vše podstatné pochopil. Sem tam se zastřílí, máme tu nějakou honičku a hlavně, že je to zábavné atd. Ben Affleck se do této role hodí, bavil mě a o to víc jsem si zde užil Williama Fichtnera a jeho démonické pohledy. Nezklamala ani sympatická Alice Braga. I co se týče hudby, tak to bylo takové dynamické, krásně ladící k svižnému dění ve filmu. Já nevím, mohlo to být třeba velkolepější, delší, ale to bych chtěl asi moc, já odcházel z kina naprosto spokojen! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $4,500,169║ Tržby Celosvetovo $6,250,870▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejdamenki, Robert Rodriguez ide v šlapajách dnešných spektáklov! Však čo je horší aby nemal na nejaký Inception či Doctor Strange. Sakra, kto mu nalial taký rozpočet na film, ktorý by skôr sedel viac do police video požičovný, hop už neexistujúcich. No ono sa to dá pozrieť ale je to len flák v rangu skôr béčkových filmov, ktorý tak maximálne zamotá hlavu. Ku koncu už fakt človek nevie ktorá bije. /50%/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích se nachází mezititulková scéna. (fisus)
  • Americká pohraniční stráž nekontroluje osoby opouštějící USA a směřující do Mexika, to je v kompetenci mexických úřadů. Později se však ukáže, že scéna na hranicích je součástí hypnotické sugesce; Rourke (Ben Affleck) se nikdy k Mexiku nepřiblížil. Stejně jako ve snu se detaily toho, co se mu zdálo, mohou lišit od skutečnosti. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno