Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Trevor 

všechny recenze uživatele

CCjb ?-D Občas treba recenziu aj okoreniť pretože to ako tu nefunguje vyhľadávanie filmov je naozaj trápne. Hypnotik nie je zlý film ale miestami je to už príliš prekombinované a po slubnom Počiatku filmi tu nakoniec nemáme až takú šupu ako spomínaný film alebo Prekliaty ostrov ale priemerný akčný film ktorý mohol dopadnúť oveľa lepšie ak by ho autor nemal potrebu tak strašne prekombinovať. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po Affleckovom vybornom The Accountant (2016) som dufal v podobne kvalitny kusok. Zial, marne. Tema hypnozy nie je vo filmografii neznama. Po prekombinovanom Trance (2013) s Rozarkou Dawnson, ci Get Out (2017) sa da nieco ocakavat. Ak ste nic z toho nevideli, mohli ste sa tuna vselicomu "cudovat" a pritom sa mozno i bavit. Zial, mne scenar prisiel opat slabo spracovany az naivny. Nuda. Rodina je zaklad statu. :D. Pozitivny herecky prinos mal jednoznacne zaporak s uhrancivym pohladom Williama Fichtnera. Nuz a potitulkova scena uz len ukazala, ze cokolvek sme videli moze, ale nemusi byt bullshit. Meh. Neodporucam. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho... První dvě třetiny filmu se to tváří jako prvoplánová pohádka o kouzelném strejdovi, který silou vůle kosí nebohé civilisty a ani se u toho nezapotí. Akce je nudná, postavy se chovají pitomě a celkově je to prostě naivní ptákovina, kterou v kině úplně vidět nechcete. Ke konci se sice objeví pár relativně solidních zvratů, takže nemáte chuť si vystřelit mozek z hlavy jako někteří ze zúčastněných, ale ne. I když se to nesmyslné plácání postupně vysvětlí (a začne to dávat aspoň trochu smysl), ta trojka je opravdu dost na hraně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hypnotik je ukázkovým příkladem projektu, který se tvůrcům totálně vymkne kontrole, v tomto případě konkrétně pak přímo samotnému Robertu Rodrigezovi, který to jak napsal, tak zrežíroval a v podstatě je dost těžko říct, zdali ve výsledku chtěl dosáhnout i on sám takového šíleného guláše, nebo začal panikařit až postupem času při samotném natáčení, a to pak už asi jinak dopadnout nemohlo. Každopádně k té druhé verzi nasvědčuje fakt, že zhruba do poloviny se ještě jedná o poměrně nápaditou podívanou, se zajímavým vývojem, chvilkovým napětím, atmosférou a vyvolávají slušné očekávání, v co se to nakonec vyvine. Po zhruba nějakých padesáti minutách ovšem dojde k zásadnímu zvratu v podobě odhalení, jak to vlastně je, no a právě v ten moment se to celé sesype jako hrad z písku a zvrhne se to jen v naprosto nesourodou frašku, kladoucí jednu blbou scénu na ještě blbější, a jak jsem prostě zmínil hned v úvodu, ten závěr se vážně zcela vymkl kontrole, na což pak očekávaně doplatil úplné finále, kde pak bylo těžké se už jen nechytat za hlavu a říkat si stále dokola, to jako vážně 8D???? Prostě škoda, že to takhle dopadlo, jelikož samotný námět potenciál měl, jen zkrátka to jeho vyřešení nedopadlo příliš snesitelně, nicméně i přesto bych celý tento film zas až tak nezatracoval, zas až tak mizerný to totiž opravdu není. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Affleck vizuálne dozrieva fakt že super, sympaťák a zároveň drsňák, viem si predstaviť, že za pár rokov bude točiť filmy typu Taken :) Myšlienka zaujímavá, ale neskutočne skratkovité, uponáhľané, chcelo by to aspoň 20-30 minút naviac. Potitulková scéna asi zbytočná, keďže pokračovanie toto nikdy nedostane, ale bodaj by... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • V závěrečných titulcích se nachází mezititulková scéna. (fisus)

Reklama

Reklama