Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (164)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se Benovi posmívala, že má jen jeden výraz. Je to blbost. Má dva, a jak padají kila a přibývají roky moc mu to sluší a jeho hraní začíná být zajímavé. V tomhle unaveném hypnothrilleru, který bych přirovnala ke guláši od neděle, co si ohříváme ještě v pátek, a tím pádem už nám moc nechutná, ale je potřeba ho zlikvidovat, aby se nevyhodil, byl Ben snad jediným pozitivem. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v jednom týdnu Baflecka v natřískaném Městě a potom například v Hypnotikovi představuje zvláštní druh bolesti. Nevím čím to je, ale jednu chvíli už to začínalo vypadat že se z něho pomalu jistě klube zajímavý herec, aby potom svou kariéru znovu devalvoval. Zvláštní, buď ten alkohol v Americe stojí nekřesťanské peníze a Ben je nutně potřebuje nebo fakt nechápu proč do podobných projektů vůbec leze. Že to celé natočil kdysi skvělý Rodriguez už raději nebudu ani komentovat. Velká škoda kluci. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po Affleckovom vybornom The Accountant (2016) som dufal v podobne kvalitny kusok. Zial, marne. Tema hypnozy nie je vo filmografii neznama. Po prekombinovanom Trance (2013) s Rozarkou Dawnson, ci Get Out (2017) sa da nieco ocakavat. Ak ste nic z toho nevideli, mohli ste sa tuna vselicomu "cudovat" a pritom sa mozno i bavit. Zial, mne scenar prisiel opat slabo spracovany az naivny. Nuda. Rodina je zaklad statu. :D. Pozitivny herecky prinos mal jednoznacne zaporak s uhrancivym pohladom Williama Fichtnera. Nuz a potitulkova scena uz len ukazala, ze cokolvek sme videli moze, ale nemusi byt bullshit. Meh. Neodporucam. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Aj ja som minule hovorila šéfke, že chcem viac peňazí, deťom na dvore, že nemajú tak vrieskať, a susedovi nad hlavou, že nemá tak trieskať, ale všetko sa minulo účinku. Asi preto, že nie som hypnotik. A tiež by som sa občas zresetovala až tak, že zabudnem, ako sa volám. Ale nepoznám nijakého hypnotika, lebo nijakí nie sú. Nedomyslená nevkusná zlátanina plná blbostí. A koniec hodný Zlatej maliny. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Šel jsem hned na první projekci v plzeňské Plaze a seděl jsem v kině sám. Měl jsem aspoň klid film vstřebávat, soustředit se na něj a přemýšlet. Mlelo se to ve mě celou dobu a nakonec jsem byl vlastně spokojený. Není to pecka, na jaké jsem byl od Rodrigueze zvyklý, ale úplně k zahození to také není. Ale mám pocit, že za za měsíc už si na tenhle film nevzpomenu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama