Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vykráda úplne všetko a v ktorom nefunguje absolútne nič. Nepomohlo ani silné herecké obsadenie, kde Ben je tu asi preto, že musí. Kto nadáva na Fast X a že tam bolo slovo family použité 100 krát, tak tu už som sa chcel zabiť keď som počul "hypnotic"... furt a všade. Akcia o ničom, scény ako keby ich lepili náhodne na seba a finále nevýrazné. Jediné čo stojí za zmienku je ten zvrat, ten sa fakt podaril. Soundtrack hrá počas celého filmu otrasne, aspoň na konci sa podaril. Dajme 2*, ale už od polky som čakal na koniec. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Narkoleptik.. Fichtner zase jako princ zlořádu ala Drive Angry, Benny se tváří, jak kdyby mu JLo zakázala jít na zápas Red Sox a někde od chvíle, kdy se s vláčky na nebi začalo nolanovat, to přišlo o originalitu, funkčnost a veškerý můj zájem. Když Rodriguez utnul recyklaci vtipu o sázce a pochcaném barmanovi, napadlo mě, že je čas na nějakou jeho autobiografii rekapitulující kariéru. Název by byl From Dawn Till Dusk.. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho... První dvě třetiny filmu se to tváří jako prvoplánová pohádka o kouzelném strejdovi, který silou vůle kosí nebohé civilisty a ani se u toho nezapotí. Akce je nudná, postavy se chovají pitomě a celkově je to prostě naivní ptákovina, kterou v kině úplně vidět nechcete. Ke konci se sice objeví pár relativně solidních zvratů, takže nemáte chuť si vystřelit mozek z hlavy jako někteří ze zúčastněných, ale ne. I když se to nesmyslné plácání postupně vysvětlí (a začne to dávat aspoň trochu smysl), ta trojka je opravdu dost na hraně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keby som si čítal námet či filmovú poviedku, tak by som mal dojem, že ide o hutný materiál ako stvorený pre Nolana a že nás čaká ďalší kolosálny vysokorozpočtový mindfuck, ktorý sa bude ešte dlho rozoberať. Lenže Rodrigueza akoby jeho vlastná látka nijako zvlášť nebavila a natočil niečo v štýle Výplaty. Možno mu ani o nič viac nešlo a preto je tu zase Affleck a niekoľko styčných prvkov, ako mazanie pamäte a zanechávanie stôp v štýle puzzle. Je to mdlo nakrútené, príťažlivá látka, ale aj slušný scenár (mohol byť rozpracovaný viac do hĺbky) si zaslúžili lepšiu opateru. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se Benovi posmívala, že má jen jeden výraz. Je to blbost. Má dva, a jak padají kila a přibývají roky moc mu to sluší a jeho hraní začíná být zajímavé. V tomhle unaveném hypnothrilleru, který bych přirovnala ke guláši od neděle, co si ohříváme ještě v pátek, a tím pádem už nám moc nechutná, ale je potřeba ho zlikvidovat, aby se nevyhodil, byl Ben snad jediným pozitivem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)

Reklama

Reklama