Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

"Co byste rád za pivo?" - "Co máte?" - "Máme Coors, Coors Light, Heineken, Carlsberg, Becks, Stellu, Budweiser, Bud Light, Guinness, Fosters, Carling, Budvar, Hoogaarden nebo Coronu." - "Hm, mně je to asi jedno." - "Tyhle odpovědi mám nejraději..." Začalo to tak dobře a po rozklepání to skočilo do takové té klasické romantické hladiny, kde se náhodně potkají dva a chvíli jim to trvá, než si vlastně uvědomí, že se mají rádi. To nejlepší na tomto filmu nicméně je zjištění, že Meryl Streep byla vždycky obrovská krasavice, a že Robert De Niro se dokázal pokaždé vcítit do jakékoliv role. I do romantické... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najväčším tromfom tohto filmu je dvojica M. Streep a R. DeNiro, ktorí hrajú doslova oscarovo. Tým však klady filmu nekončia. Fakt oceňujem dialógy, ktoré sú uveriteľné ako zo skutočného života. Žiadne falošné a nereálne hovadiny, ale príbeh, ktorému môžte bez obáv veriť. Každému slovu, každému gestu. Ani jeden z nich nie je v ľahkej situácii, obidvaja sú zadaní a ani v skutočnom živote to nie je len tak. Veľmi mi to pripomenulo Otvorená srdcia s Mads Mikkelsenom a Madisonské mosty s C. Eastwoodom, čo je presne tá kategória realistických a príjemných romantických filmov, ktoré môžem kedykoľvek. Film 80%. Streep a DeNiro 100%. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Příběh o shodě okolností, která se zvrhne v v krásnou a smyslnou lásku, která se snaží zadržet své touhy a hranice, ale je na to příliš pozdě. Láska nikdy neumírá. Tady se to podařilo skvěle natočit. Herci - DUO - ROBERT DE NIRO a MERYL STREEP se opět činili, jako by to byla už jen povinnost. Nicméně opravdu hráli dobře. Tento film vystihuje lásku také trochu jinak. Vystihuje, jak může být láska tak moc nevyspitatelná. Celý život si s námi hraje a dělá si co chce. Nebylo to ale úplně nejdokonalejší a nejláskyuspokojivější. ____ JIní zahejbají a prochází jim to. ____ ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá. Ať už máte šťastné manželství, domov, rodinu, zkrátka všechnu životní stabilitu, potřebnou ke spokojenosti, nebo ne, někdy prostě přijde a všechno totálně posere. A je jedno, jestli je opětovaná nebo ne, realizovatelná nebo ne, nebo je na cestě ublíženo mnoha lidem. Když se objeví, tak se s tím nedá dělat nic víc, než podle ní jednat, nebo strávit zbytek života v mučivém sebezapření. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama