Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl mírně znuděný, že sleduju jen netflixovskou variaci na Don't Breathe s extrémně nesympatickou hlavní postavou, nečekaná otočka zhruba ve čtyřicáté minutě mě ale pobavila a pokračovalo to pak dobře; zajímavě pojatá záporná postava s tváří Hugha Bonnevillea. Bohužel finální patnáctiminutovka je debilní hned na několika úrovních a posílá slušně rozběhnutý thrill do kytek. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller. Za sebe můžu říct, že ikdyž má film bez 10 minut 2 hodiny ani na chvíli jsem se nenudil. Určitě ale zamrzí absence krve a jakéhokoliv násilí. Na druhou stranu aspoň bude mít film šanci oslovit širší divácký publikum. Nejvíc mi však pozitivní dojem z filmu zkazil konec. Čekal jsem gradující finále to však nepřišlo. Což je velká škoda. Takhle odfláklý finále v tak dobře rozjetým filmu je až trestuhodný. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

50% něco to do sebe mělo. Samozřejmě už podle přečtení obsahu je každému jasné cože to ten člověk v tom sklepě najde, takové to true klišé. Teď se vše mělo pořádně jen vykreslit jak nejlépe to jde a bohužel se zas takové bum nestalo. Třičtvrtě filmu se to celé táhne a posledních patnáct minut rychle hr hr narvat celý ten konec do jednoho. Upřímně z konce jsem byl víceméně zklamaný a do toho konce to byla spíše nuda. Nebyl to úplný odpad ale rozhodně se to nedostane na příčku filmů na stejné téma, které už byli k vidění. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý má na výber.“ – „Nie ak ste chudobný a nemáte kam ísť.“ Spoilery. Ty kokos, fakt nepríjemný film! Pôvodne sa mi doňho vôbec nechcelo. Odrádzala ma aj dvojhodinová stopáž. Nakoniec som si to užil, aj keď to nie je vhodné slovo pre hnusný triler. Viackrát ma zarazilo, že sa mení hlavný hrdina. Myslel som, že všetci pekne krásne žijú v podzemí drahého domu anglického psychopata. Keď som zistil, že všetkých mimo záber zabil, rozrezal na malé kusy, spálil a popol spláchol do záchoda (!!!), tak som otvoril ústa a pár sekúnd ich tak nechal. Tá nekompromisnosť je strašne silná, intenzívna, pôsobivá a v neposlednom rade realistická. Mrazilo ma aj z toho, ako sa otrasné zlo jednak odohráva v podstate len pár metrov od rušnej ulice (nejeden raz i za bieleho dňa) a jednak to, že ho pácha uveriteľný psychopat, ktorý, ako to už býva aj na Slovensku, je bohatý sponzor a tak si ho všetci vážia a má plno známostí na vysokých miestach. V podaní Hugha Bonnevillea (Paddington!) je to značne nepríjemná osoba. Dominantný a zvrhlo charizmatický, zároveň to ale explicitne nepreháňa, neprehráva a neafektuje. Veľa robí aj krásna pochmúrna anglický výprava a dokonalá tiesnivá atmosféra. Tie 4* sú asi trochu prehnané, ale len 3* tomu neviem dať. A nie, s Mužom v temnote so Stephenom Langeom to (napriek zdaniu) ozaj nemá veľa spoločného. Babak Anvari natočil v r. 2016 príšerné Zahalené tieňom, v r. 2019 podstatne lepšie Rany a v r. 2022 toto. Tomu poviem autorský vývoj. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké. Postavy by mohli byť sympatické, keby neboli tupé ako bedňa gitu. Málo napätia a akcia takmer vôbec. Naviac k tomu nepredvídateľné a nečakané skoky v čase bez jediného vysvetlenia. Strata času a dve hviezdy len za slušné technické spracovanie a casting, ktorý nebol najhorší, ale v podstate aj tie dve hviezdy sú len s privretými očami. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno