Reklama

Reklama

V nepřátelské zóně

  • USA Land of Bad (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jednotka speciálních sil americké armády Delta Force je přepadena během mise s cílem získat zpravodajský materiál a jejich jedinou nadějí je vzdálený operátor dronu letectva (Russell Crowe), který jim pomáhá v brutálním čtyřiceti osmi hodinovém boji o přežití. Beze zbraní, bez komunikace… jen s dronem vysoko nahoře. Záchranná mise začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Jokolo 

všechny recenze uživatele

Fajn žánrovka nenadchne inovativním přístupem, sází ale na osvědčené akční prvky, díky kterým diváka krásně zabaví. Poctivá filmařina bez umělých berliček, která se opírá o reálné lokace, povedenou akci a fajn interakce mezi hrdiny. Geniální nadčasové dílo to není, fajn příspěvek do akčního žánru určitě ano. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Akční film z dílny producenta Petrá Jákla zní asi tak lákavě jako komedie z dílny Zdeňka Trošky, Land of Bad ale naštěstí dostali do rukou trochu schopnější tvůrci, takže z toho ve finále vzešlo hezký military béčko se snaživým ansámblem (Crowe bizár, Stín a Jesse super), solidní akcí a upřímně funny závěrem ze sámošky. Oproti pekelně debilnímu Lone Survivor to je v podstatě oscarovej film, což zdejší hodnocení moc neodráží, takže dávám čtvrtou hvězdu za odvahu obsadit ne jednoho, ale rovnou dva levný Hemsworthy, kteří sem kupodivu obstojně zapadli. 7/10 ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase konečne poriadny akčňák, ktorého dej nie je okato debilný a postavy sa chovajú celkom príčetne. Navyše má všetko, čo dobrý film tohto žánru má mať - kvalitnú akciu, napätie a ani na chvíľu nenudí. Crowe s jeho 150 kg síce len sedí a šoféruje dron, no aspoň mohol ukázať, že je stále herec, ktorý dokáže kvalitne zahrať a nepotrebuje k tomu nič, len dobré dialógy a svoj hlas. Škoda záveru, ktorý bol plný klišé, ale keďže som sa celý film dobre bavil, tak dávam vyššie hodnotenie. 70% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Co na tomhle filmu, nejvíc musím ocenit je to, že Crow a mladej Hemsworth mají dobře napsaný postavy a hlavně v první polovině, je to hodně znát. Zbytek postav by zasloužil o trochu lepší péči, ať už jde o záporáka, který se rád poslouchá a nebo o zbytek voják§ z Hemsworthovi skupiny. A je velká škoda, že celý film neni jako "Za nepřátelskou linií" kdy právě první polovina filmu, se o to dost snaží a druhá polovina to v podstatě celé zazdí a udělá z toho, takovou tu standartní střílečku, která ještě neni moc výrazná. Nemluvě o tom, že v druhé polovině, Crowa vyřadí, což je prostě.....no je to dost na hovno. Film je ve výsledku, takový ten stardtní průměr, který se nesnaží nijak vybočit z řady a to je prostě škoda, pač potenciál tady byl, takže o to víc to mrzí. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

První půlka nuda jak prase, pak nastal celkem předvídatelnej zvrat a trochu se to rozjelo, na asi 10 minut, nicméně brácha Thora prostě ani náhodou nemá na to, aby utáh sám film, jeho herecký umění je nemastný neslaný, takže je vám úplně putna jestli umře nebo se zachrání a Russel, ten je tam jenom proto, že moh celej film sedět. Kdyby tam hrál jinej hlavní hrdina, někdo příčetnej napsal pár lepších dialogů a trochu smysluplnější scénář, tak to moh bejt celkem fajn akcnak. Zbytečně ztracený 2h života. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Eubank a Frigerio strávili dva týždne sledovaním reálnych príslušníkov JTAC pri práci vo Fort Irwin National Training Center, čím sa dostali do základov fungovania tohto leteckého riadenia. (Arsenal83)
  • Počas jednej väčšej prestrelky je na niekoľkých záberoch záchranný vrtuľník označený ako Black Hawk. Keď sa však záchranný tím pokúša pristáť, je jasne vidieť vrtuľník Huey. (MikaelSVK)
  • Stíhačka F/A-18 zobrazená pri nálete nepatrí americkému letectvu ani námorníctvu, pretože na krídlach sú jasne viditeľné znaky švajčiarskeho letectva. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama