Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

k212 

všechny recenze uživatele

Vžijte se role jedno-dvouletého děcka, které ještě pořádně neumí mluvit a zákonitě budete Teletubbies milovat. Nejenže všechno třikrát (a víckrát) zopakují, ale ještě to názorně předvedou, což zajisté nedělá ani nejlepší supermaminka či supertatíček. No vlastně to asi nejde, vžít se do prcka, ale to je jedno, srdce psychologů nejspíš jásá nad geniálně-dementní edukativností a já brečím nad nejpokleslejší televizní zábavou pro nemluvící, nechodící a kakající mimina. Ty svoje na to "doufám" nikdy dívat nenechám, radši budu všechno dvakrát opakovat sama. ()

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Autor tohoto úchylného projektu a realizační tým, jenž zplodil tyto odporné zrůdičky, nechť je uzamčen v nevelké místnosti bez oken a držen po celý měsíc o chlebu a vodě. Ve všech rozích budiž nuceni sledovat na velkoplošných obrazovkách 24 hodin denně svoje zvrácené dílo. Autor samotný nechť je dále v kacířské čepici pohnán na mučidla a torturou III. stupně přinucen odvolat svoje učení o blahodárnosti projektu na duševní rozvoj předškolních dětí. ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ne díky, ale to že tam není žádný ostrý roh pro mě znamená, že tynky vinky ani lala nemůžou upadnout a rozrazit si lebku. To je obrovská škoda, někdo by dětem měl ukázat, že ne všechny hrany jsou zakulacené a že si o ně nelze ublížit ;-) to je mystifikace podobná panu Stonovi, podle mnohých jeho kritků, jeho zvláštních pohledů na jistá témata. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Pořad opravdu jen pro hodně malé děti. Dospělí by se měli vyhýbat obloukem nebo si po čtvrtém zopakování téže věty půjdou nalít panáka. Dvojitýho. Vzkaz polským psychopatům (jé, pardon, já chtěla říct věřícím): To, že má mužská postavička v barvičkami přesyceném seriálu červenou tašku přes rameno, ještě neznamená, že je gay.;-) ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím nevím ale po shlédnutí této naprosté hovadiny kde se neustále opakují fráze a hovadiny typu tuly tuly, Dipsy, Lála, Pó, Tinky Winky atd. Se ptám komu byla tato pitomost určena?Ještě navíc ve vysílacím čase někdy od pěti od rána! Možná tak pro všechny ústavy sociální péče, domovy důchodců, blázince a pro všechny ty kteří třeba jen pracují v noci! Jaké cílové skupině? To chcete mít z dětí naprosté dementíky! Tento film a další podobné už víckrát néé. Ať skončí někde v propadlišti dějin nebo ať je někdo navždy zavře a už nikdy nevyndá. Tento brak který je údajně určena těm nejmenším kterým se to možná líbí, a mi starší to podle nich jen prostě nemůžeme pochopit a objektivně posoudit. Podle dr. Železného který tuto hovadinu vždy tak proslule chválil a vyzdvyhoval do nebes, a vždy nám všem říkal že je to vlastně takový malý-velký večerníček či raníček pro všechny naše vysokoškoláky (nebo alespoň tak oblíbený v této cílové skupině), to mě naprosto vyrazilo dech a zvedlo ze židle. To si myslel že jsou všichni vysokoškoláci tak blbý a nemají svůj vlastní názor! Už nikdy víc a to pro nikoho, děti by za chvíli byli ještě více dementní!!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)

Reklama

Reklama