Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý to experiment "kolik mescalinu může sníst štáb a být při tom ještě schopen udržet kameru a něco natočit." Je to sice naprosto blbé (a o přínosnosti pro děti si mnoho dobrého nemyslím), leč zábavné. A hlavně tento seriál podnítil vznik spoustu legračních věcí, např. příběh o tom, jak měli Teletubbies moc špatnou náladu... :) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Teletubbies" - Tinky Winky, LaaLaa, Po a Dipsy - štyry odporné, vtieravé, primitívne, stupidné rasovo a druhovo nezaraditeľné postavičky, ktoré degenerujú myslenie, vývoj a inteligenciu najmenších divákov. Je to absolútne dno detského televízneho vysielania. Len idiot alebo totálny ignorant môže dovoliť pozerať svojim potomkom na túto kreténsku zhovadilosť. Je smutné, že sa tento anglo-americký debilizmus dostal aj na naše obrazovky. Je to odpad! ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je čas udělat dětem pápá." Mé děti tyhle čtyři pomatence milovaly, ale když přibližně ve čtyřech měsících dospěly, tak už je to nebavilo. Já jsem se tomuto dílu vždy cítil intelektuálně nadřazen, i když to možná nebylo oprávněně, protože se mi dost líbil modrý vysavač zvaný Noo-Noo a za ten jednu hvězdu dám. Jelikož se však kvůli tomu cítím trošku trapně, tak oficiálně je ta hvězda za odhalení, kterým přispěl jeden z nejchytřejších uživatelů Radek99 - pořad je určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo několikrát napsáno, tenhle seriál má dvě velké cílovky, malé děti, jejichž nezodpovědní rodiče jim tuhle šílenost pustí a (nejspíš i zdrogovaná) mládež. Teda aspň já bych to zvládnul sledovat nejspíš až po požití nějakého alkoholu nebo něčeho jiného, co by mi zvedlo náladu (i čokoláda). Evergreen české kotliny a nejznámější ze zahraničních seriálů pro nejmenší. Těžko říct, co je horší, jestli originál nebo TT parodie Teleblbíš. Tak či onak, tohle svým dětem pouštět nebudu. A na předškolkové úchylnosti existuje svatá půda - kanál Bebe TV. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)
  • Po prvých epizódach Teletubbies chodili sťažnosti od rodičov na ich strašidelný výzor, desivé zvuky a hrôzostrašné pokriky. Cieľová skupina škôlkárov pri nich trpela pocitmi úzkosti, preto sa filmári rozhodli pretočiť hororové sekvencie tak, že do deja zakomponovali vtipné zvukové efekty a dialógy prepísali tak, aby vyzneli ako priateľské doberanie. (Raccoon.city)
  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama