Reklama

Reklama

Mangin (Gérard Depardieu), mladý policejní inspektor z Paříže, je na stopě obávaných pašeráků drog. Podaří se mu zatknout Simona, jednoho z šéfů bandy, a jeho přítelkyni Norii (Sophie Marceau). Po propuštění z vězení se Norii podaří ukrást gangu zásilku drog a 2 miliony franků. Neuvědomuje si, jakému nebezpečí vystaví sebe i svého advokáta. Noria hraje dvojí hru a jde jí jen o osobní prospěch, proto si zahrává s komisařovými city. Magnin je jako policista přísný a nelítostný, ale zároveň i velmi zranitelný kvůli lásce k Norii. Dokáže zachránit Norii a jejího advokáta a podaří se mu přesvědčit ji o své lásce? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Již tak příliš necelistvý snímek dále tříští Depardieovo intenzivní herectví: měl jsem dojem, že v každé scéně hraje (ovšem naprosto věrohodně) někoho úplně jiného než v těch předešlých. Snad právě to by bylo tím nejcennějším, co tento film přináší. V tom, abych se těšil na tu pokaždé novou polohu, další, nečekanou fazetu mnohostranné osobnosti mi ale zabránila vedle toho, že se jeho postava neproměňovala souvisle, i nenápaditost celého příběhu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jestli v tom planém plkání něco bylo v originále, pak dabing aspirující na cenu "Nejhorší dabingový počin desetiletí" vše zhatil (tvůrci snad vůbec nekoukali hercům na pusu, dabéři blábolí dlouhé věty v okamžiku, kdy se v obraze skoro nemluví, a naopak, dialogy jsou příšerné). Větší blbost jsem dlouho neviděl, a koukat se skoro dvě hodiny na film jenom kvůli tomu, že mladičká Sophie na moment ukáže prsa, nemá význam. To si tu scénu radši najděte na netu a čas využijte jinak. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Policie, název filmu, čistej jak kokain od Fandy z právě vyhořelýho bytu na sídlišti. Tak, jak je nekompromisní název, je i nekompromisní celý film. Upřímnost nadevše. Gérard drsnej, kolikrát né moc férovej chlap a příběh odehrávající se tak nějak souběžně s jeho životem. Řiká se, že francouzské kriminálky jsou top. A tahle je určitě jedna z těch lepších. Typicky nekompromisních, bez humoru, ale s vážností, kde i vášeň Vám příjde naprosto přiměřená lidská činnost. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrné, částečně dosti nudné krimi s divnou zápletkou. Depardieu a Marceau předvádějí svůj standard. A po pěti letech, aniž bych si to vůbec uvědomil, že jsem tenhle počit někdy viděl, tak jsem se na něj podíval podruhé a nudil jsem se ještě více, ba doslova nesnesitelně. Obsahově je Policie zmatená, protkaná řadou zbytečných scén s příšerně dlouhými dialogy, postavy se chovají nelogicky až debilně. Sandrine Bonnaire nám v netradiční roli šlapky předvede krásná prsa a "hustý prales". Kdyby tam nehráli tak známí a dokonce již legendární francouzští herci, domníval bych se, že jde o nějakou amatérskou prvotinu. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný detektivní počin s Gérardem Depardieu a Sophií Marceau. Hodnotit není co, jelikož samotný film toho mnoho nenabídne. Největší devizou je asi syrovost a nekompromisní otevřenost, ale jinak je to opravdu slabota. Depardieu to malinko tahá z bahna svým šarmem, stejně jako Marceau svou občasnou nahotou, ale tohle dílko se člověku okamžitě vytratí z hlavy. Takové béčko z francouzských dílen. 55% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama