Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (258)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že z toho nikdo neudělal celovečerák a pokud ano tak o tom naštěstí nemám šajnu. Hlavní postavou je pobíhající na**anej mexikánec či co to je - herec Danny Trejo, který má s prominutím hlavu jako zcvrklej grepfruit s dlouhýma mastnýma vlasama a s tou jeho atletickou postavou nemůže také hrát nic jiného než mafiánské bossy nebo losery se zbraní či mačetou. Smutné, že do toho zatáhli i kněze a i když nejsem věřící tak pochybuji...no to je fuk...Každej by namítl, že je to jenom filmeček co nikomu neuškodí. Já se ovšem zapřísáhnu, že nic podobného z této série nesmyslů už vidět nikdy nechci. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama