Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (258)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když jsem hned na začátku Rodriguezova famózního opusu Planet Terror viděl tenhle geniální trailer, byl jsem na vrcholu svého béčkofilního a brakofilního blaha. Samozřejmě jsem se domníval, že se jedná o trailer na neexistující film a v duchu si říkal, jaká že je to škoda, že se něco takového opravdu nenatočí. A stalo se. Díky Bohu... tedy díky Roberte. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +Danny Trejo jako Machete, úžasně zpracovaný trailer(po dějové stránce), vydařená akce a cool záběry -možná příliš stylizované, nečistý obraz, slabší hudba v traileru/// Smekám. Jako Trailer vydařené. Jako FAKE trailer zábavné. A při představě na film mi začíná svrbět mačeta. Jestli tu do roka a do dne nebude!!/// Celkem 88%/// ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()

Kiki-Jiki 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z celého projektu Grindhouse a nejspíš nejlepší "krátkometrážní film", co jsem na ČSFD hodnotil. Fiktivní trailer s oblíbenou geodetickou pomůckou v hlavní roli. Dobrá zpráva je, že se nakonec dočkáme i celovečerního filmu, i když to tak zpočátku nevypadalo. Ovšem datum premiéry 19. 8. 2010 je nereálné, neboť americká premiéra byla odsunuta na září. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama