Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Don Mancini se zbláznil, i když asi i on si konečně uvědomil, že sériovej vrah s ksichtem panenky je pěkně debilní nápad, tak se asi zhulil a s kolegou Ronnym Yu natočili tenhle brak. Jenže Satanovo noho div se, vono to funguje. Teda chvílema jsem si říkal, jak by tohle vypadalo, kdyby to natočil třeba takovej Rob Zombie (jehož Living Dead Girl tu zazní při otvíracích titulcích, vůbec soundtrack to má dobře našlapanej). Chucky nám totiž konečně dospěl, našel si ženskou, vopíchal jí, přivedl do jináče a pak se jí pokusil ubodat nožem na chleba- inu von to byl vždycky romantik jak cyp. Svým způsobem dosud nejzábavnější Child's Play, ale i tak, tahle série je fakt děsná pruda :-) Aspoň že to pomrkávání na slavnější kolegy Jasona, Michaela nebo Pinheada jednomu přitiskne nablblej úsměv na vobličej... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Chuckyho zmŕtvychvstanie a prekvapujúco nie len v doslovnej podobe. Zaštopkaný Charles Lee Ray oprášil svoj ostrovtip, naverboval nevestu z plastiku a vydal sa po stopách medailóniku, čo bol s jeho telom pochovaný. Už z popisu je zrejmé, že pôjde o ťažké béčko, aké je natočené s takým nadhľadom, že počas väčšiny stopáže nezlezie úškrn z tváre. Filmom srší hromada bizarných situácií, ktorým jednoznačne vládne svadobná noc bez gumy. A čo z nej vzíde prezrádza názov nasledujúcej epizódy. Nová trilógia odštartovala podobne svižne ako tá stará. Jej výhoda spočíva v tom, že vie kde je jej miesto, čo prezradí početnými odkazmi na kolegov v zbroji. V tomto merítku zas vládne klincový Pinhead. Po nemastnej trojke znovu vzrástol záujem o sériu, som zvedavý s čím vyrukujú tvorcovia najbližšie. ()

nigga 

všechny recenze uživatele

Vlastně hodně zábavné béčko, kterému trochu ubližuje vcelku klišovitá závěrečná desetiminutovka, ale jinak velmi dobré, stejně jako v pozdějším Freddy vs Jason si Ronny Yu dobře uvědomuje, že ti teenageři jsou jen do počtu, tak výrazný prostor nechává Chuckymu a té jeho nevěstě, a ti si ho opravdu užívají, a mé fanouškovské srdce s nimi. Mimoto když na začátku zazní Rob Zombie a jeho Living Dead Girl a takové menší odkazy na další legendy jako je Myers, Voorhees, Krueger a dokonce i Pinhead:-D, nemůžu jít pod 80%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Ve scéně na hřbitově Jade (Katherine Heigl) v hrobu Charlese Lee Raye vyrve z krku amulet a hlava mrtvoly odletí stranou. Když však ke konci Chucky spadne dolů do rakve, hlava je opět na svém místě. (Amras)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama