Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

🎀✨ 𝕭𝖆𝖗𝖇𝖎𝖊, 𝖊𝖆𝖙 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 𝖔𝖚𝖙. ☆˖⁺ tak tohle bylo legendární! geniální hlášky, skvělí herci, úžasný scénář - bavila jsem se od začátku do konce. — chucky a jeho manželka tiffany se vydávají na cestu do new jersey, aby zde získali náhrdelník charlese lee raye, s jehož pomocí se hodlají převtělit z panenek do nového (lidského) těla. společnost jim dělají jade a jesse, mladý pár, který utíká před přísným strýčkem jade, jenž nepovoluje jejich zakázanou lásku. brzy se ale dostávají do bludného kruhu záhadných vražd a zjistí, že i panenky mohou vraždit… || ❝𝐈'𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐞𝐟 𝐨𝐟 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞, 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭. 𝐈 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭. 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐢𝐟 𝐈 𝐰𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨 𝐫𝐮𝐧 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐨𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐬 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫'𝐬 𝐄𝐯𝐞, 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐦𝐞?❞ 👰🏼‍♀️🔪💋 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Čtvrtým dílem se z Dětské hry stává  definitivně černá komedie a z Chuckyho  de facto antihrdina, vraždí převážně hajzlíky  a nevinní umírají buď mimo záběr nebo při kruté nehodě.  Jeho sekundantka je sexy jako člověk i trochu úchylně i jako panenka, čehož  je beze zbytku a s potutelným úsměvem využito i při nezapomenutelné sexuální panenkové scéně -  "Vzal sis gumu? Jsem celej z gumy, jestli sis nevšimla!" - Vraždy jsou pak opět vtipně nápadité a odkazy na ikony žánru příjemné, začátek na policejní stanici až orgasticky. Čtyři bez váhání. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti Chuckyho sahají jen na jednočku a tuto čtyřku. A ačkoliv je to díl už dost pokročilý, líbil se mi více než ta jednička...V případě Chuckyho tu opět nechybí dost svérázných situací, kromě scény panenčina porodu nebo hulení trávy. To všechno v rukách režiséra Ronnyho Yu, který se momentálně zaměstnává režií očekávaného snímku Freddy vs. Jason! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil... hezky se nám vrátil: s moderním faceliftem a novou přítulkyní po svém boku. Kromě několika krvavých mordů, suchých hlášek a manželských hádek se tu ale taky souloží a hulí tráva. Nadhled tvůrců tím ale nekončí, jelikož fanoušky potěší i spousta odkazů na jiné hororové ikony jako jsou Freddy, Jason nebo Pinhead. Po Andym naštěstí už ani stopy. Místo něho je tu hollywoodská krasotinka Katherine Heigl, která sice bradavky neukáže, ale kulisa je to pěkná. Slušností bude zmínit metalový soundtrack, v němž našly prostor kapely jako White Zombie, Slayer, Motorhead, Judas Priest nebo Coal Chamber a Static-X. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Na náhrobku Charlese Lee Raye je datum umrtí 9. listopadu 1988, které odpovídá datu vydání prvního filmu Dětská hra (1988). (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama