Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (288)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pohodová feel-good komedie, které se už tak moc nevidí, nebo na ně nemám štěstí. Jednoduchou zápletku vykompenzuje chemie mezi kočkou Maddie a tragickým Percym. Neskutečně dost vtipných hlášek a scénka, kdy se nahatá Jennifer Lawrence pere na pláži, tak to byl úlet, měl jsem dost, to se nezažije ani v Prcičkách. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na hořkosladké ladění snímku, těšil jsem se na chytrý humor, těšil jsem se na uvolněné pojetí s příjemným soundtrackem. Dostal jsem od každého trochu. Ale ne dostatek. No Hard Feelings totiž moc neví, čím chce být. Respektovaná Jennifer Lawrence kývla na eRkovou komedii, ve které se její Maddie s prořízlou pusou dostane do svízelné situace. Kolem domu, ve kterém prožila celý život, rostou vily pracháčů, ve městě je všechno drahé a navíc přichází o auto, které ji částečně živilo. Svolí tak ke svéráznému inzerátu, kdy má před nástupem na univerzitu trochu „srovnat“ introvertního devatenáctiletého synka úzkostných rodičů. Divák si řekne, že zápletka je krapet přitažená za vlasy, ono je však přitažené sbližování a oddalování ústřední dvojice. Jejich vývoji vztahu jsem prostě úplně nevěřil. On ji do své bezpečné zóny poměrně snadno vpustí, ona zvláštně přepíná mezi svou sobeckou motivací a sbírkou traumat z minulosti a nejistot z budoucnosti. Tvůrci pak ne zrovna umně přeskakují mezi odlehčenější a vážnější polohou. Zároveň měli na papíře evidentně dost nápadů, ale velkou část vtipů nedokáže režisér Gene Stupnitsky prodat. Troufám si tvrdit, že třeba takový Cameron Crowe by látku posunul o dost výš. Přitom Lawrence si ze sebe dokáže dokonale udělat legraci (a až nečekaně hodně „ze sebe“ předvede na pláži) a jen potvrzuje, že se sakra dobře dokáže pohybovat i v přisprostlé komedii. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po poměrně solidních reakcích sem čekal trochu víc. Chápu, že to tak měla ve scénáři, ale osobně mi docela vadilo, že se Maddie zkraje chová jako pako a extrémně tlačí na pilu. Asi to mělo být vtipné, ale na mě to tak ani zdaleka nepůsobilo. Pak se sice všechno srovná a přes určitá klišé se No hard feelings dostane do snesitelné roviny, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že se z toho dalo vytřískat trochu víc. Jennifer mám rád, hrát umí, ale to jakou polohu jí tady tvůrci přiřkli nezachrání ani full frontal jako bonus...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lawrence se vrací skrze sice viditelnější kousek, ale stále dost nízko pod standardy, které si začala budovat v Hollywoodu před deseti lety. Přesto se na tuhle místy až ujetou roli překvapivě dost hodí, svým stále velmi půvabným lookem naláká nejednoho diváka a dokáže nám, že tenhle typ komedií umí být svěží i v době, kdy už vůbec není in. Jen to samozřejmě musí obsáhnout pár naprosto stupidních momentů (ničení aut), díky nimž nemůžu jít s hodnocením výš. [viděno na HBO Max 15.2.2024] ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Za obyčejných okolností se jedná o lehce nadprůměrnou komedii, ale když se na tento snímek budete dívat v létě, pocítíte z něho feel-good letní komedii se skvělou Jenn Lawrence v titulní roli, která vám v horkých letních dnech dodá úsměv na tváři. Film obsahuje několik skvělých scének a dialogů, u kterých se budete zaručeně bavit. Za mě moc příjemný film na odpočinek. 7/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)
  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)

Reklama

Reklama