Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (290)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupnitsky je známy ako jednotka stupidity, tu to našťastie úplne neprehnal, hoci sexualizácie tu bolo dosť a divím sa, že tak kvalitná herečka ako Lawrence sa dala nemyslím polohy komediálnej, to nevadí, ale napríklad do zbytočnej scénky, kde len ide o jej nahotu, no vtipná scénka to vôbec nie je. Asi marketing, veď za peniaze bobor nezhorí. Chémia medzi postavami ťažko uchopiteľná, pretože holobriadok na také ešte nedorástol a Jennifer by mala pozrieť späť do rodného listu a pochopiť, že na botox je ešte skoro. Inak sa niektoré scénky vydarili a iné boli nevkusné. Na Stupnitského ale aj tak ešte pozerateľné dielo o vykoľajených ľuďoch. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější a příjemnější komedie, než by se mohlo na první pohled zdát. Jennifer Lawrence jako místní rajda, která má slíbené auto od snobské rodiny za to, že odpaní jejich syna. Originální téma ale očekávaný průběh táhne hlavně ústřední duo, které si sedlo a časté humorné narážky na dnešní mládež, která tráví více času na mobilech než pr*áním. Film by si zasloužil lepší scénář ale celkově vše šlape a neurazí i přes hluchá místa a trochu přeslazený konec. P.S. pro fandy Jennifer Lawrence bude scéna na pláži splněním jejich vlhkých snů. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Třicátnice Maddie potřebuje peníze, a tak kývne na pochybný inzerát. Měla by sbalit devatenáctiletého Percyho a ukázat mu, jak vypadá život mimo zdi jeho pokoje. Sex, alkohol, večírky, průšvihy… Pro Maddie to nebude problém, ale když zjistí, že její klient je vlastně docela fajn kluk, který má jen spoustu problémů, začne brát svou práci trochu víc vážně. I proto, že i ona sama má život v háji a tohle nečekané přátelství by jí mohlo pomoci trošku si ho srovnat. Nic ve zlým se sice tváří jako eRková vulgární komedie, ale i když tu pár drsnějších fórů je, ve skutečnosti jde o příjemnou, herecky perfektní a nečekaně citlivou podívanou o tom, že nikdy není pozdě začít si dávat dohromady vlastní život. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)
  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)

Reklama

Reklama