Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už jsme měli nahraný z TV Nova. Tohle snad jako třetí díl nikdy u nás nevydali na videokazetách, ale jistej si nejsem, ale asi to tak bude, když tohle nevydali pak ani na DVD. Jenom na Blu-ray - Dvojku i trojku. Tenhle díl Chuckyho je úplně pro mě nejlepší ze všech z celý série :) O dost lepší než jednička, tohle mě bavilo pořád a ještě víc než první díl. Víc vražd, víc krve a mnohem lepší atmosféra než u jedničky. Scéna kdy Chucky zabije tu učitelku je skvělá, to byla hrozná píča :D Ale co tady tvůrci udělali za chybu a je hned na začátku filmu, je že ohořelej Chucky z prvního dílu měl pravý oko v pořádku a levý spálený a tady jak ho opravujou, levý oko má celý a pravý vůbec nemá. Tady pro změnu dabuje Chuckyho Martin Sobotka a fakt se k němu hodí, dabuje ho slušně. No a závěrečný scény z továrny jsou výborný, supr konec. Nejlepší díl Chuckyho. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Slabé. Chucky je (klasicky) nezničitelný parchant, který se vrací za Andym, aby si s ním vyřídil účty z minula. Spousta nelogičností, už to nepřekvapí tolik jako jednička. Klukovi nikdo nevěří, svým přístupem mu dospělí způsobují další traumata. Atmosféra nulová, další díly nemám v plánu. Schválně, co nabídne chystaný seriál. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Andyho matka skončí po událostech v jedničce v blázinci a on se stěhuje k pěstounům. Chucky je mezitím majitelem fabriky opraven kvůli napravení image firmy a po jedné vraždě se vydává najít Andyho. Kdo říká, že dvojka je dost slabší než jednička, ať si... ať se podívá pořádně. Jasně, už to není takové hororové psycho, ale jinak je vše při starém. Andy je vyděšený, Chucky vraždí na koho přijde a přitom stíhá házet hlášky (moc jste zlobila paní učitelko). Vraždy jsou tak akorát, občas brutální, občas naznačené a většinou se stanou někomu, kdo si to beztak zaslouží. A vrcholem filmu je brutální finále v továrně na panenky, kde Chucky opět předvede svoji téměř nesmrtelnost a ty způsoby jeho likvidace stojí za to. Jediný mínus, kterého jsou si všiml až teď prvně je totálně přestárlá herečka, která hraje Andy "teenagerskou" sestru. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak táto časť už nieje až tak dobrá ako jednotka a dôvod je jednoduchý, je tu viacero nezmyslov a vzkriesenie Chuckyho bolo solídne nezmyselné a aj postavy sa chovali riadne tupo. Ale zase mal niekoľko dobrých nápadov ako obeť a kopírka alebo človekovi vsadené oči bábiky a ešte ich tu niekoľko bolo. Dlhá scéna, ktorá sa odohrávala vo fabrike na hračky bola pútavá a mala aj silnú atmosféru. Triky boli tiež na slušnej úrovni. Tu troška nadhodnotím, lebo ešte táto časť mala úroveň. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| Tento druhý díl se mi líbil snad úplně stejně jako ten předchozí. Zde už ubyla ta hororová atmosféra, ale zase to bylo o dost zábavnější. Chuck hláškoval jak o život, dost jsem se tím pobavil. Jak málo stačí ke štěstí. Že by tento druhý film byl kvalitou o dost horší? To teda ne. Po té hororové stránce nejspíš ano, ale jinač je to furt zábavné. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)
  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)

Reklama

Reklama