Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První pokračování "Dětské hry" je jen dalším důkazem toho, jak lehce se dá promarnit obrovský potenciál... Oproti kultovní jedničce se jedná o nudnou, nevylézavou záležitost, která nemá daleko k frašce. Napětí vystřídal přihlouplý humor, tuctové vraždy ničím nešokují a ani samotný Chucky už není to, co býval... NEXT, PLEASE!!! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola určite lepšia, ale pri dvojke som sa stále dobre bavil, no priznávam, že sa vytratil pôvodný duch a aj atmosféra ochabla. Chuckyho je vidieť častejšie a nie je to až tak pre škodu, pohyby sú zase dobré, chvíľami je to hororové aj napínavé či krvavé. Námet je znova pripečený a celé je to pritiahnuté za vlasy. Dejovo to tiež nevyniká. 60% ()

Reklama

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Chucky znovu vraždí bez skrupulí, Andymu opět nikdo nevěří, takže je to vlastně uplně stejný film jako první díl. Chybělo mi tam víc krve a víc gore efektů. Třetí hvězdu si ale vysloužil velice zábavným finálem v továrně na panenky Good Guy. Stejně tak mě v tomto dílu víc bavil hlasový výkon Brada Dourifa, který bych v dílu prvním spíš nahradil původním hlasem panenky. SPOILER: když si Chucky v závěru narve do krvavého pahýlu tu kudlu tak sem se tetelil blahem, stejně jako u konce nebohého továrního dělníka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené pokračování. Chucky se ani zde s nikým nesere a i když mu trvá trochu déle, než se rozehřeje na provozní teplotu, je na co se dívat. Opět zde máme šanci slyšet několik trefných hlášek, které jsou hlavní ozdobou této dlouhé série. Panenka je tentokrát mnohem agresivnější a svým způsobem i více krvelačnější. Už se nespokojí jen se zabíjením ze zálohy, ale chce vám vidět pěkně do ksichtu. Jistě děj je místy zbytečně moc vláčný a není z něj cítit už taková hustější atmosféra jako tomu bylo v jedničce. Já jsem byl docela spokojený a i proto dám nadprůměrné hodnocení. 70%. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na moje velke prekvapenie sa mi dvojka pacila o trochu viac ako jednotka. Chucky pusta genialne hlasky a klaje ako pohan:) Ale to nieje jediny dovod preco dava vyzsie hodntenie ako som dal jednotke. Uz spominane oci boli velmi vydarene aj ked boli pre mna dost predvidatelne:) A nakonies si zahrame hru Chucky says.......CHucky says...move your ass:)) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)

Reklama

Reklama